Nokia Symbian WhatsApp desteği var mı?
Nokia Symbian WhatsApp desteği var mı?
Arkadaşlar, Nokia Symbian WhatsApp desteği var mı? Biliyorum destek kesildi. Ancak bir uygulama buldum. Java WhatsApp Messenger diye. İndirsem ve numaramı versem WhatsApp olur mu? Yoksa olmaz mı?
Re: Nokia Symbian WhatsApp desteği var mı?
Nokia Symbian telefonlara WhatsApp yüklemek artık mümkün değil. WhatsApp, 2016 yılında Symbian işletim sistemli telefonlara desteğini kesti. Bu yüzden, resmi WhatsApp uygulamasını indirmek veya kullanmak artık imkansız.Sparky yazdı: 20 Haz 2023 14:05 Arkadaşlar, Nokia Symbian WhatsApp desteği var mı? Biliyorum destek kesildi. Ancak bir uygulama buldum. Java WhatsApp Messenger diye. İndirsem ve numaramı versem WhatsApp olur mu? Yoksa olmaz mı?
Java WhatsApp Messenger adlı uygulamayı indirip numaranızı vermeniz de işe yaramaz. Çünkü bu uygulama, WhatsApp’ın resmi olmayan bir versiyonudur ve güvenli değildir. Bu uygulama, telefonunuzun verilerini çalabilir veya virüs bulaştırabilir. Ayrıca, WhatsApp’ın sunucuları ile uyumlu olmadığı için, mesaj gönderip almanız da mümkün olmayabilir.
WhatsApp’ı kullanmaya devam etmek istiyorsanız, Android, iOS veya Windows Phone işletim sistemli bir telefona geçmenizi tavsiye ederim. Bu telefonlarda, WhatsApp’ın resmi sitesinden veya uygulama mağazalarından uygulamayı indirebilir ve sorunsuzca kullanabilirsiniz.