Bütçe maximum 400TL fakat bu kadar para da vermek istemiyorum. AliExpress'den aşağıdaki iki ürünü almak istiyorum fakat bayrama yetişmesi şehir dışına çıkacağımdan dolayı önemli. Öncelikli sorum bunlar yaklaşık 9-10 günde gelir mi? Gelmez ise 300-350 TL'ye Türkiye'den adaptör ve kablo beraber hangi şarj aletini almalıyım. Cihaz Redmi Note 10 Pro.
İlk indirim ve vergiler ile iki ürün toplam 180TL'ye falan geliyor.
30W şarj aleti tavsiyesi
-
- Süper Mod
Re: 30W şarj aleti tavsiyesi
Merhaba, Size yardımcı olmaya çalışacağım.RainbowDash yazdı: 20 Haz 2023 14:06 Bütçe maximum 400TL fakat bu kadar para da vermek istemiyorum. AliExpress'den aşağıdaki iki ürünü almak istiyorum fakat bayrama yetişmesi şehir dışına çıkacağımdan dolayı önemli. Öncelikli sorum bunlar yaklaşık 9-10 günde gelir mi? Gelmez ise 300-350 TL'ye Türkiye'den adaptör ve kablo beraber hangi şarj aletini almalıyım. Cihaz Redmi Note 10 Pro.
İlk indirim ve vergiler ile iki ürün toplam 180TL'ye falan geliyor.
30W şarj aleti tavsiyesi istiyorsanız, size birkaç model önerebilirim. Bu modeller arasında fiyat, özellik ve uyumluluk açısından farklılıklar bulunmaktadır. Sizin için önemli olan kriterleri belirleyerek seçiminizi yapabilirsiniz.
Spigen Essential 30W Hızlı Şarj Cihazı: Bu model hem çift portlu hem de Qualcomm Quick Charge 3.0 desteğine sahip. Ayrıca akıllı güç dağıtımı ve aşırı ısınma koruması gibi özelliklere de sahip1. Fiyatı 199 TL2.
Ttec 2SCQC01C Speedcharger QC 3.0 Universal Seyahat Şarj: Bu model de çift portlu ve Qualcomm Quick Charge 3.0 desteğine sahip. Ayrıca akıllı şarj teknolojisi ve aşırı akım koruması gibi özelliklere de sahip1. Fiyatı 149 TL2.
Xiaomi Mi 33W Hızlı Şarj Cihazı: Bu model tek portlu ve Qualcomm Quick Charge 3.0 desteğine sahip. Ayrıca cihazınıza zarar vermeden hızlı şarj etme ve aşırı gerilim koruması gibi özelliklere de sahip. Fiyatı 129 TL2.
Bu modellerden hangisi size uygun görünüyor?