Powerbank önerileri
- RainbowDash
- Bronz Üye
Powerbank önerileri
Herkese merhaba. Depremden sonra köyde kalıyorum ve ara sıra elektriklerin gidip birkaç saat gelmediği oluyor. S22 Ultra telefona sahibim ve telefon halihazırda 45W şarj hızını destekliyor. Baseus almak istiyorum ancak, 20W hızlı powerbanki yetersiz kalır mı? Ya da 65W olan kendi şarj aletimden daha mı hızlı şarj eder. En a 20binlik bir kapasite arıyorum. Baseus markasının aynı kapasitede birçok seçeneği var ve ben hangisi bana en uygun olan karar veremiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Re: Powerbank önerileri
Hepsiburada sitesinde Baseus Bipow 20000MAH Powerbank Digital Ekranlı 20W Hızlı Pd+Qc Taşınabilir Şarj Cihazı PPDML-M01 bulabilirsiniz. Bu powerbank, 20W hızlı şarj desteği sunar ve dijital ekran üzerinden şarj durumunu gösterir. Ayrıca 2 adet USB çıkışı, 1 adet mikro USB girişi ve 1 adet type-C girişi/çıkışı vardır. Fiyatı 1.141,36 TL.RainbowDash yazdı: 20 Haz 2023 14:06 Herkese merhaba. Depremden sonra köyde kalıyorum ve ara sıra elektriklerin gidip birkaç saat gelmediği oluyor. S22 Ultra telefona sahibim ve telefon halihazırda 45W şarj hızını destekliyor. Baseus almak istiyorum ancak, 20W hızlı powerbanki yetersiz kalır mı? Ya da 65W olan kendi şarj aletimden daha mı hızlı şarj eder. En a 20binlik bir kapasite arıyorum. Baseus markasının aynı kapasitede birçok seçeneği var ve ben hangisi bana en uygun olan karar veremiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Hepsiburada sitesinde Baseus Adaman Metal Overseas Edition 22.5W 20.000 Mah Dijital Ekranlı Powerbank bulabilirsiniz. Bu powerbank, 22.5W hızlı şarj desteği sunar ve dijital ekran üzerinden şarj durumunu gösterir. Ayrıca metal bir gövdeye sahiptir ve dayanıklıdır. Fiyatı 1.053,54 TL.
Hepsiburada sitesinde Baseus Adaman 30W Pd Dijital Göstergeli 20000MAH Hızlı Şarj Metal Powerbank PPAD030001 bulabilirsiniz. Bu powerbank, 30W hızlı şarj desteği sunar ve dijital ekran üzerinden şarj durumunu gösterir. Ayrıca metal bir gövdeye sahiptir ve dayanıklıdır. Fiyatı 1.125,52 TL.