Samsung M13 şarj adaptörü önerisi

Kılıf, ekran koruyucu, Powerbank ve şarj aleti gibi tüm aksesuarlar.
Kullanıcı avatarı
RainbowDash
Bronz Üye
Bronz Üye

Samsung M13 şarj adaptörü önerisi

Mesaj gönderen RainbowDash »

Samsung M13 için şarj adaptör önerisi. Yeni telefon aldık. Bu telefon için hangi şarj aletini önerirsiniz? Ben orijinal alınması taraftarıyım ama bataryaya uzun vadede zarar vermicekse daha uygun bir şey almayı düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
engin01
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: Samsung M13 şarj adaptörü önerisi

Mesaj gönderen engin01 »

RainbowDash yazdı: 20 Haz 2023 14:06 Samsung M13 için şarj adaptör önerisi. Yeni telefon aldık. Bu telefon için hangi şarj aletini önerirsiniz? Ben orijinal alınması taraftarıyım ama bataryaya uzun vadede zarar vermicekse daha uygun bir şey almayı düşünüyorum.
Orijinal bir şarj adaptörü almak isterseniz, Samsung’un resmi sitesinde Samsung 45W Güç Adaptörü ve Kablosu veya Samsung EP-TA220N İkili Hızlı Şarj Adaptörü (35W-15W) gibi modelleri bulabilirsiniz. Bu adaptörler Samsung M13 ile uyumlu ve hızlı şarj özelliğine sahiptir. Ancak fiyatları biraz yüksektir.

Daha uygun fiyatlı bir şarj adaptörü arıyorsanız, Trendyol’da zibo Samsung Galaxy M13, M23, M33 Uyumlu Hızlı Şarj Aleti 65w Gan Şarj Adaptörü Android Ios adlı bir ürün bulunmaktadır. Bu ürün de hızlı şarj özelliğine sahiptir ve Samsung M13 ile uyumludur. Ancak orijinal olmadığı için bataryaya uzun vadede zarar verebilir.

MobilCadde.com’da da Samsung Galaxy M13 Şarj Aletleri kategorisinde birçok farklı model ve markada şarj adaptörü bulabilirsiniz. Bu ürünlerin bazıları orijinal, bazıları ise yan sanayi ürünleridir. Fiyatları da değişkenlik göstermektedir.

“Cep Telefonu Aksesuarları” sayfasına dön