Samsung şarj aleti orijinalliği nasıl anlaşılır?
- RainbowDash
- Bronz Üye
Samsung şarj aleti orijinalliği nasıl anlaşılır?
Samsung EP-TA800nBilinen A101'de 299TL'ye satılan şarj aletini Hepsiburada'dan aldım. Arkasındaki yazılar orijinal olandan sanki eksik, Volt ve amper değerinin yanında 15W, 25W gibi değerler yazmıyor. Samsung garanti belgesi içinden çıkmadı ve ayrıca garanti sorgulamada hata veriyor. Tabii biraz ısısı da fazla geldi. Tek artısı süper şarj yazısı göründü ve %18 şarjda 1 saat 12 dakika gibi bir süre verdi. Süper şarj bildirimi orijinal olduğunun kanıtı mıdır?
Re: Samsung şarj aleti orijinalliği nasıl anlaşılır?
Samsung EP-TA800n şarj aletinin orijinal olup olmadığını anlamak için birkaç yöntem var. Örneğin:RainbowDash yazdı: 20 Haz 2023 14:06 Samsung EP-TA800nBilinen A101'de 299TL'ye satılan şarj aletini Hepsiburada'dan aldım. Arkasındaki yazılar orijinal olandan sanki eksik, Volt ve amper değerinin yanında 15W, 25W gibi değerler yazmıyor. Samsung garanti belgesi içinden çıkmadı ve ayrıca garanti sorgulamada hata veriyor. Tabii biraz ısısı da fazla geldi. Tek artısı süper şarj yazısı göründü ve %18 şarjda 1 saat 12 dakika gibi bir süre verdi. Süper şarj bildirimi orijinal olduğunun kanıtı mıdır?
Arkasındaki yazılara bakın. Orijinal şarj aletinin arkasında voltaj, akım ve güç değerleri yazmalı. Ayrıca Samsung logosu, model numarası, seri numarası ve üretim yeri gibi bilgiler de olmalı.
Garanti belgesini kontrol edin. Orijinal şarj aletinin kutusunda Samsung garanti belgesi çıkmalı. Ayrıca garanti sorgulaması yaparak ürünün kaydını görebilmelisiniz.
Şarj süresine ve ısısına dikkat edin. Orijinal şarj aleti, cihazınızı hızlı ve güvenli bir şekilde şarj etmeli. Çok fazla ısınmamalı ve süper şarj bildirimi göstermeli.