A101'den alınan Apple 20W adaptör orijinal midir?

Kılıf, ekran koruyucu, Powerbank ve şarj aleti gibi tüm aksesuarlar.
Kullanıcı avatarı
RainbowDash
Bronz Üye
Bronz Üye

A101'den alınan Apple 20W adaptör orijinal midir?

Mesaj gönderen RainbowDash »

Merhaba A101'in internet sitesi üzerinden Apple 20W adaptör satın aldım. Fakat üzerinde made in india yazısı var. Önceden Apple üzerinden aldığım adaptörde made in China yazıyordu. Bu adaptör orijinal midir?
Kullanıcı avatarı
deniz01
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: A101'den alınan Apple 20W adaptör orijinal midir?

Mesaj gönderen deniz01 »

RainbowDash yazdı: 20 Haz 2023 14:06 Merhaba A101'in internet sitesi üzerinden Apple 20W adaptör satın aldım. Fakat üzerinde made in india yazısı var. Önceden Apple üzerinden aldığım adaptörde made in China yazıyordu. Bu adaptör orijinal midir?
Apple 20W adaptörün üzerinde made in india yazması, orijinal olmadığı anlamına gelmez. Apple, bazı ürünlerini Hindistan’da üretiyor veya ürettiriyor. Bu nedenle, adaptörünüz orijinal olabilir.

Ancak, orijinalliğinden emin olmak için başka yöntemler de kullanabilirsiniz. Örneğin:

Kutusunu ve garanti belgesini kontrol edin. Orijinal Apple 20W adaptörün kutusu üzerinde Apple logosu, model numarası, seri numarası ve üretim yeri gibi bilgiler olmalı. Ayrıca kutunun içinden Apple garanti belgesi çıkmalı.
Şarj süresine ve ısısına dikkat edin. Orijinal Apple 20W adaptör, cihazınızı hızlı ve güvenli bir şekilde şarj etmeli. Çok fazla ısınmamalı ve süper şarj bildirimi göstermeli.
Eğer aldığınız adaptör bu kriterleri karşılamıyorsa, iade etmenizi tavsiye ederim. Orijinal Apple 20W adaptörü Apple’ın resmi sitesinden veya yetkili satıcılarından alabilirsiniz.

“Cep Telefonu Aksesuarları” sayfasına dön