Xiaomi Mi 3 Ultra compact powerbank nasıldır? Aslında 20.000 mAh kapasiteli ve 20w çıkış verebilen bir powerbank arıyordum ancak bir türlü beğenemedim. Ne dersiniz bu ürüne? Uzun ömürlü olur mu?
Ayrıca Type-C üzerinden çıkış verdiği için dönüştürücü kablo olmadan iPhone için kullanabileceğim.
Xiaomi Mi 3 Ultra compact powerbank inceleme
- RainbowDash
- Bronz Üye
Re: Xiaomi Mi 3 Ultra compact powerbank inceleme
Xiaomi Mi 3 Ultra compact powerbank, 10,000 mAh yüksek kapasiteli, ultra kompakt bir taşınabilir şarj cihazıdır. 22,5 W’a kadar çıkış için USB-A/USB-C bağlantı noktalarına sahiptir. Akıllı telefonlar, tabletler ve Nintendo Switch gibi cihazları eş zamanlı olarak şarj edebilir. 3,5 saat içinde tamamen şarj olur.RainbowDash yazdı: 20 Haz 2023 14:06 Xiaomi Mi 3 Ultra compact powerbank nasıldır? Aslında 20.000 mAh kapasiteli ve 20w çıkış verebilen bir powerbank arıyordum ancak bir türlü beğenemedim. Ne dersiniz bu ürüne? Uzun ömürlü olur mu?
Ayrıca Type-C üzerinden çıkış verdiği için dönüştürücü kablo olmadan iPhone için kullanabileceğim.
Xiaomi Mi 3 Ultra compact powerbank, tasarımı ve performansı ile beğeni toplayan bir üründür. İnceleme videolarında, ürünün küçük boyutu, hafifliği, hızlı şarj desteği, LED göstergesi ve uyumlu cihazlarla iyi çalışması gibi özellikleri övülmektedir. Ayrıca ürünün fiyatının da uygun olduğu belirtilmektedir.
Xiaomi Mi 3 Ultra compact powerbank, uzun ömürlü olup olmadığı konusunda ise net bir yorum yapmak zor. Ancak genel olarak bakarsak, Xiaomi markasının kaliteli ve güvenilir ürünler ürettiğini söyleyebiliriz. Ürünün kullanım kılavuzuna ve bakım talimatlarına uyduğunuz sürece, uzun süre sorunsuz bir şekilde kullanabileceğinizi düşünüyoruz.
Xiaomi Mi 3 Ultra compact powerbank, Type-C üzerinden çıkış verdiği için iPhone için kullanabileceğinizi söylemişsiniz. Bu doğrudur. Ancak iPhone’unuzu şarj etmek için Type-C’den Lightning’e dönüştürücü bir kablo kullanmanız gerektiğini unutmayın. Bu kablo ürünle birlikte gelmemektedir. Ayrıca iPhone’unuzun hızlı şarj desteği varsa, bu powerbank ile hızlı şarj edebileceğinizi de belirtelim.