iPad 4 iCloud kilidi kırma
- MoonWalker
- Bronz Üye
iPad 4 iCloud kilidi kırma
Elimde eski bir iPad 4 var. iOS sürümü 10.3.4. Eski sahibinin iCloud'u girili şifresini falan hiç hatırlamıyor. Giriş ekranını geçemiyorum. Birkaç videodan baktım ama hep iOS 12 üzerine yapılmış. Konuyla ilgili bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Re: iPad 4 iCloud kilidi kırma
Merhaba, iPad 4’teki iCloud kilidini kırmak için birkaç yöntem var. Bunlardan biri, önceki sahibinden iCloud hesabından aygıtı kaldırmasını istemek. Bu yöntem için şunları yapmanız gerekiyor:MoonWalker yazdı: 20 Haz 2023 14:07 Elimde eski bir iPad 4 var. iOS sürümü 10.3.4. Eski sahibinin iCloud'u girili şifresini falan hiç hatırlamıyor. Giriş ekranını geçemiyorum. Birkaç videodan baktım ama hep iOS 12 üzerine yapılmış. Konuyla ilgili bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Önceki sahibinden, bir internet tarayıcısında https://www.icloud.com adresine girmesini ve Apple Kimliği ve parolasıyla giriş yapmasını isteyin.
iCloud.com’da iPhone’umu Bul’u seçmesini ve Tüm Aygıtlar’ı tıklamasını isteyin.
Aygıt listesinden iPad 4’ü seçmesini ve Hesaptan Kaldır’ı tıklamasını isteyin.
Bu işlemi yaptığında iPad 4’teki iCloud kilidi kalkacaktır.
Bir diğer yöntem ise, iPad 4’ü kurtarma moduna alarak geri yüklemek. Bu yöntem için şunları yapmanız gerekiyor:
iPad 4’ü bir USB kablosuyla bilgisayarınıza bağlayın. Bilgisayarınızda iTunes’un son sürümünün yüklü olduğundan emin olun.
iPad 4’ü kapatın ve “Kapat” sürgüsü görünene kadar üst düğmeyi basılı tutun. Sürgüyü sürükleyerek iPad 4’ü kapatın.
Ana Ekran düğmesini basılı tutarken iPad 4’ü hemen bilgisayara bağlayın. Düğmeyi bırakmayın.
iPad 4’te kurtarma modu ekranını görene kadar Ana Ekran düğmesini basılı tutun, ardından bırakın.
Bilgisayarınızda iTunes’u açın ve Geri Yükle veya Güncelle seçeneklerini gördüğünüzde Geri Yükle’yi seçin.
Bilgisayarınız iPad 4 için yazılım indirir ve geri yükleme işlemini başlatır. İndirme işlemi 15 dakikadan uzun sürerse ve aygıtınız kurtarma modu ekranından çıkarsa indirme işleminin bitmesine izin verin, ardından iPad 4’ü kapatın ve baştan başlayın.
İşlemin tamamlanmasını bekleyin. Bu işlem iPad 4’teki iCloud kilidini kaldıracaktır.