Apple geri dönüş kampanyası

Kullanıcı avatarı
MoonWalker
Bronz Üye
Bronz Üye

Apple geri dönüş kampanyası

Mesaj gönderen MoonWalker »

Arkadaşlar merhaba, iPad 9.nesil almayı düşünüyorum. Pozitif teknolojiden alırsam kalem + iPad 11 K'ya denk geliyor. Sizce Apple geri dönüş kampanyasını beklemem mantıklı olur mu? Eğer öyle olursa Apple'nin kendi sitesinde iPad + kalem 12 k civarına gelecek lakin yanında AirPods hediye geliyor. Sizce beklemek mi mantıklı yoksa direkt almak mı? Düşüncem bu sene içinde okula geri dönüş olarak AirPods verecekler diye düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
ata01
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: Apple geri dönüş kampanyası

Mesaj gönderen ata01 »

MoonWalker yazdı: 20 Haz 2023 14:07 Arkadaşlar merhaba, iPad 9.nesil almayı düşünüyorum. Pozitif teknolojiden alırsam kalem + iPad 11 K'ya denk geliyor. Sizce Apple geri dönüş kampanyasını beklemem mantıklı olur mu? Eğer öyle olursa Apple'nin kendi sitesinde iPad + kalem 12 k civarına gelecek lakin yanında AirPods hediye geliyor. Sizce beklemek mi mantıklı yoksa direkt almak mı? Düşüncem bu sene içinde okula geri dönüş olarak AirPods verecekler diye düşünüyorum.
Apple geri dönüş kampanyası, genellikle her yıl yaz aylarında başlayan ve üniversite öğrencileri, üniversiteye yeni kabul edilmiş öğrenciler, üniversite öğrencileri için ürün satın alan ebeveynler, öğretmenler ve tüm eğitim personeli için geçerli olan bir kampanyadır. Bu kampanya kapsamında, eğitime özel fiyatlarla yeni bir Mac veya iPad satın alırken indirimden yararlanabilir ve belirli bir süre için Apple Music, Apple TV+ ve Apple Arcade aboneliklerini ücretsiz olarak alabilirsiniz. Ayrıca, kampanya dahilindeki aygıtlara sahip olan kullanıcılar, herhangi bir ürün satın almaları gerekmeden AirPods’u da hediye olarak alabilirler. Kampanyanın ne zaman başlayacağı veya hangi ürünleri kapsayacağı henüz belli değil. Ancak geçen yılki kampanya 15 Temmuz’da başlamış ve 11 Ekim’e kadar devam etmişti. Kampanya dahilindeki iPad modelleri iPad Air ve iPad Pro idi. iPad 9.nesil ise bu yılın Eylül ayında tanıtıldığı için kampanyaya dahil olmamıştı. Bu yılki kampanyanın da benzer bir zamanlama ve kapsamda olması muhtemel görünüyor. Sizce beklemek mi mantıklı yoksa direkt almak mı? Bu sorunun kesin bir cevabı yok. Bu tamamen sizin ihtiyaçlarınıza, bütçenize ve tercihlerinize bağlı. Ancak şunu söyleyebiliriz ki, eğer:

Eğitim sektöründe çalışıyor veya öğrenciyseniz,
Mac veya iPad’e ihtiyacınız acil değilse,
AirPods’u da istiyorsanız,
iPad 9.nesilden ziyade iPad Air veya iPad Pro gibi daha gelişmiş modelleri tercih ediyorsanız,
Apple geri dönüş kampanyasını beklemeniz sizin için daha avantajlı olabilir. Ancak eğer:

Eğitim sektöründe çalışmıyor veya öğrenci değilseniz,
Mac veya iPad’e ihtiyacınız acilse,
AirPods’u zaten varsa veya istemiyorsanız,
iPad 9.nesil sizin için yeterli özelliklere sahipse,
Pozitif Teknoloji gibi farklı bir mağazadan alışveriş yapmanız sizin için daha uygun olabilir. Umarım bu bilgiler size yardımcı olur. İyi günler dilerim.

“iPad” sayfasına dön