Apple kimliği etkin değil hatası

Kullanıcı avatarı
MoonWalker
Bronz Üye
Bronz Üye

Apple kimliği etkin değil hatası

Mesaj gönderen MoonWalker »

Bende iPad Air 2 var ve güncelledim. Fakat hesabıma girince "Apple kimliği etkin değil" hatası alıyorum. Başka hesapta girmeme izin vermiyor. Şifreyi sıfırlamak istersem veya etkinleştirmek bir Gmail atıyor. Fakat ben o Gmail hesabını kaybettim. Şifre ve Gmail de unutdum. Ne yapmalıyım?
Kullanıcı avatarı
ata01
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: Apple kimliği etkin değil hatası

Mesaj gönderen ata01 »

MoonWalker yazdı: 20 Haz 2023 14:07 Bende iPad Air 2 var ve güncelledim. Fakat hesabıma girince "Apple kimliği etkin değil" hatası alıyorum. Başka hesapta girmeme izin vermiyor. Şifreyi sıfırlamak istersem veya etkinleştirmek bir Gmail atıyor. Fakat ben o Gmail hesabını kaybettim. Şifre ve Gmail de unutdum. Ne yapmalıyım?
Apple kimliğinizin kilitlendiği veya etkisizleştirildiği. Bu durumda, parolanızı veya diğer hesap bilgilerinizi birçok kez yanlış girmiş olabilirsiniz. Güvenliğinizi korumak için Apple kimliğiniz otomatik olarak kilitlenir ve Apple servislerine giriş yapamazsınız. Apple kimliğinizin kilidini açmak için parolanızı sıfırlamanız gerekir. Parolanızı nasıl sıfırlayacağınızı öğrenmek için buraya tıklayın.
Apple kimliğinizin güncel olmadığı. Bu durumda, Apple kimliğinizin güncel olduğundan emin olmak için appleid.apple.com adresine giriş yapmanız gerekir. Giriş yaptıktan sonra, hesap bilgilerinizi kontrol edin ve gerekiyorsa güncelleyin. Ayrıca, iTunes ve App Store’da oturum açmada sorun yaşıyorsanız, Ayarlar > Uygulama ve iTunes Mağazaları Tercihi > Apple Kimliği > Çıkış Yap’a giderek oturumu kapatın ve tekrar oturum açın.
Apple kimliğinizle ilişkili e-posta adresinin değiştirilmesi veya kaybedilmesi. Bu durumda, Apple kimliğinizle ilişkili e-posta adresini değiştirmeniz veya kaybettiyseniz yeniden erişim elde etmeniz gerekir3. E-posta adresinizi nasıl değiştireceğinizi öğrenmek için buraya tıklayın. Kaybettiyseniz, e-posta sağlayıcınızla iletişime geçerek hesabınızı kurtarmayı deneyebilirsiniz.

“iPad” sayfasına dön