iPad A1474 nerelerde satılır?
- MoonWalker
- Bronz Üye
iPad A1474 nerelerde satılır?
IPad'ı çarşıya geçip satmak istiyorum. Normal bir telefoncu kabul eder mi? IPad'ın şarj soketi bozuk ve hafif çizikleri var ekranda şarj aletleri elimde değil, şifresi var ama şifresini biliyorum. Kimlere teslim etmem gerekiyor? Kaç TL'ye kabul ederler?
Re: iPad A1474 nerelerde satılır?
iPad’inizin modelini, kapasitesini, renk seçeneğini ve garanti durumunu belirleyin. Bu bilgileri iPad’inizin kutusunda, faturasında veya ayarlar menüsünde bulabilirsiniz.MoonWalker yazdı: 20 Haz 2023 14:07 IPad'ı çarşıya geçip satmak istiyorum. Normal bir telefoncu kabul eder mi? IPad'ın şarj soketi bozuk ve hafif çizikleri var ekranda şarj aletleri elimde değil, şifresi var ama şifresini biliyorum. Kimlere teslim etmem gerekiyor? Kaç TL'ye kabul ederler?
iPad’inizin fiziksel ve teknik durumunu değerlendirin. Şarj soketinin bozuk olması ve ekranda çizikler olması iPad’inizin değerini düşürecektir. Ayrıca şarj aletlerinin olmaması da bir eksidir. iPad’inizin şifresini biliyorsanız, verilerinizi yedekledikten sonra aygıtınızdaki verileri silmeniz gerekir. Bunu yapmak için Ayarlar > Genel > Sıfırla > Tüm İçeriği ve Ayarları Sil’e dokunun.
iPad’inizin piyasa değerini araştırın. İnternet üzerinden ikinci el iPad satışı yapan siteleri veya ilanları inceleyerek iPad’inizin ortalama fiyatını öğrenebilirsiniz. Ayrıca Apple’ın resmi sitesindeki geri dönüşüm programını da kullanarak iPad’inize teklif alabilirsiniz. Bu program kapsamında, iPad’inizin durumuna göre size bir Apple Store hediye kartı veya indirim kuponu verilir.
iPad’inizi satmak istediğiniz telefoncuyu veya mağazayı seçin. Çarşıda birçok telefoncu veya mağaza ikinci el iPad alabilir. Ancak bunların güvenilirliğini, müşteri memnuniyetini ve fiyat politikalarını önceden araştırmanızda fayda var. Ayrıca, iPad’inizi satmadan önce mutlaka bir sözleşme yapın ve faturanızı alın. Sözleşmede, iPad’inizin modeli, kapasitesi, renk seçeneği, garanti durumu, fiziksel ve teknik durumu, satış fiyatı, satıcı ve alıcı bilgileri gibi detayları belirtin.
iPad’inizi en iyi fiyata satmaya çalışın. Çarşıda iPad’inize teklif edilen fiyatlar değişkenlik gösterebilir. Bu yüzden birden fazla telefoncu veya mağazayla görüşmenizde yarar var. Ayrıca, iPad’inizin durumunu dürüstçe anlatın ve pazarlık yapmaktan çekinmeyin.