iPad Mini 2 özellikleri
- MoonWalker
- Bronz Üye
iPad Mini 2 özellikleri
2023'te iPad Mini 2 alınır mı? Ben 2. el olarak bu cihazı alacağım. Yaklaşık 1000 TL gibi bir değeri var. Alınır mı?
Re: iPad Mini 2 özellikleri
iPad Mini 2, 2013 yılında piyasaya sürülen ikinci nesil iPad Mini modelidir. Birinci nesil iPad Mini ile hemen hemen aynı bir tasarıma sahiptir, ancak içerdiği revizyonları, A7 sistemli bir çip ve 2,048 x 1,536 çözünürlüklü Retina Ekranı gibi içeriyor.MoonWalker yazdı: 20 Haz 2023 14:07 2023'te iPad Mini 2 alınır mı? Ben 2. el olarak bu cihazı alacağım. Yaklaşık 1000 TL gibi bir değeri var. Alınır mı?
iPad Mini 2’nin teknik özelliklerine bakarsak2, IPS teknolojisine sahip 7.9 inç (diyagonal) arkadan aydınlatmalı Multi-Touch LED ekran, 64 bit mimariye sahip A7 çip ve M7 hareket yardımcı işlemci, 5 MP iSight kamera ve 1.2 MP FaceTime HD kamera, Wi-Fi (802.11a/b/g/n); çift kanal (2.4 GHz ve 5 GHz) ve MIMO, Bluetooth 4.0 teknolojisi, Wi-Fi + Cellular modellerinde LTE desteği, dahili 23.8 watt-saatlik şarj edilebilir lityum-polimer pil, iOS 9 işletim sistemi gibi özelliklere sahiptir.
iPad Mini 2’nin piyasa değerine gelince, ikinci el olarak satılan sitelerde veya ilanlarda fiyatlar değişkenlik gösterebilir. Ancak genel olarak baktığımızda, iPad Mini 2’nin ikinci el fiyatının yaklaşık 1000 TL civarında olduğunu söyleyebiliriz.
iPad Mini 2 alıp almayacağınız tamamen sizin ihtiyaçlarınıza, bütçenize ve tercihlerinize bağlı. Ancak şunu da belirtmekte fayda var ki, iPad Mini 2 artık eski bir modeldir ve yeni çıkan uygulama ve oyunları çalıştırmakta zorlanabilir veya hiç çalıştıramayabilir. Ayrıca Apple’ın güncelleme desteğini de kesmiş olabilir. Bu yüzden daha yeni nesil bir iPad modeli almanız sizin için daha avantajlı olabilir.