Samsung S6 Lite vs iPad 9 nesil

Kullanıcı avatarı
MoonWalker
Bronz Üye
Bronz Üye

Samsung S6 Lite vs iPad 9 nesil

Mesaj gönderen MoonWalker »

Merhaba not almak ders çalışmak için tablet bakıyorum yani kalem ile çok işim olacak ve kasma donma özellikle kalemi iyi olsun.

Samsung S6 Lite. Ve iPad 9 nesil arasında kaldım. Hangisini almalıyım donma vs sorun olmaması için.

S6 Lite tabletin S Pen kalemi şu an satışta yok galiba bozulduğunda bulunmuyor ve not alma bitiyor kalem olmadığı için.

iPad dın kaleminde bulunmama gibi sorunu olur mu?
Kullanıcı avatarı
ata01
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: Samsung S6 Lite vs iPad 9 nesil

Mesaj gönderen ata01 »

MoonWalker yazdı: 20 Haz 2023 14:07 Merhaba not almak ders çalışmak için tablet bakıyorum yani kalem ile çok işim olacak ve kasma donma özellikle kalemi iyi olsun.

Samsung S6 Lite. Ve iPad 9 nesil arasında kaldım. Hangisini almalıyım donma vs sorun olmaması için.

S6 Lite tabletin S Pen kalemi şu an satışta yok galiba bozulduğunda bulunmuyor ve not alma bitiyor kalem olmadığı için.

iPad dın kaleminde bulunmama gibi sorunu olur mu?
Samsung S6 Lite, iPad 9. nesilden daha ucuz bir tablet. Kalem dahil fiyatı yaklaşık 5000 TL iken, iPad 9. nesil kalem dahil fiyatı yaklaşık 7700 TL. Bütçeniz sınırlıysa, Samsung S6 Lite daha uygun bir seçenek olabilir.
iPad 9. nesil, Samsung S6 Lite’tan daha performanslı bir tablet. İşlemci, bellek, depolama ve pil ömrü açısından iPad 9. nesil daha üstün özelliklere sahiptir. Ayrıca iPad 9. nesil, Apple ekosistemi ile uyumlu çalışır. Eğer iPhone, Macbook gibi Apple ürünleri kullanıyorsanız, iPad 9. nesil daha iyi bir deneyim sunabilir.
Samsung S6 Lite’ın kalem kalitesi, iPad 9. nesilin kalem kalitesinden daha iyi olabilir. Bazı kullanıcılar, Apple’ın 1. nesil kaleminin çok sert olduğunu ve ekrana zarar verebileceğini söylemektedir. Samsung S6 Lite’ın kalem ise daha yumuşak ve rahat bir kullanım sağlamaktadır1. Ancak Samsung S6 Lite’ın kalem stok sorunu olabilir. Kalem bozulduğunda veya kaybolduğunda bulmak zor olabilir.
iPad 9. neslin ekran kalitesi, Samsung S6 Lite’ın ekran kalitesinden daha iyi olabilir. Samsung S6 Lite’ın ekranı TFT tipindedir ve yanlardan bakınca kararma veya sararma olabilir. iPad 9. neslin ekranı ise Retina tipindedir ve daha canlı ve net bir görüntü sunar.

“iPad” sayfasına dön