Google işletme profili doğrulamak

İnternet üzerinde, E-Mail, Hosting, Domain Name vs. gibi hizmet veren servisler...
Kullanıcı avatarı
CoffeeLover
Bronz Üye
Bronz Üye

Google işletme profili doğrulamak

Mesaj gönderen CoffeeLover »

Memlekete bungalov bungalov yaptırdık ve bende haritadan Bungalov'un olduğu yere işletme profili açtım. Yaklaşık 1 hafta önce benden işletme profili doğrulamamı istediler ve bunun için benden işletmenin dış cephe fotoğraflarını istediler bende fotoğraf olmadığı için babama söyledim ve oda fotoğrafları yükledi. Daha sonra doğrulama yapın ibaresi gitti. Ama 1 gün sonra tekrar geldi ve doğrulama yap tuşuna bastığımda "başka doğrulama yöntemi kalmadı" hatasını alıyordum.
Kullanıcı avatarı
purple
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: Google işletme profili doğrulamak

Mesaj gönderen purple »

CoffeeLover yazdı: 20 Haz 2023 16:09 Memlekete bungalov bungalov yaptırdık ve bende haritadan Bungalov'un olduğu yere işletme profili açtım. Yaklaşık 1 hafta önce benden işletme profili doğrulamamı istediler ve bunun için benden işletmenin dış cephe fotoğraflarını istediler bende fotoğraf olmadığı için babama söyledim ve oda fotoğrafları yükledi. Daha sonra doğrulama yapın ibaresi gitti. Ama 1 gün sonra tekrar geldi ve doğrulama yap tuşuna bastığımda "başka doğrulama yöntemi kalmadı" hatasını alıyordum.
Google işletme profilinizi doğrulamak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

Google İşletme Profili Yöneticisi’nde oturum açın ve doğrulamak istediğiniz işletmeyi seçin.
Doğrulama yöntemi olarak Posta kartı seçeneğini tıklayın.
İşletmenizin adresini kontrol edin ve Posta kartı gönder seçeneğini tıklayın.
Posta kartınızın elinize ulaşmasını bekleyin. Bu işlem 14 günü bulabilir. Posta kartınız gelene kadar işletmenizin adını, adresini veya kategorisini değiştirmeyin.
Posta kartınız geldiğinde, üzerindeki doğrulama kodunu alın ve Google İşletme Profili Yöneticisi’nde oturum açın.
Doğrulamak istediğiniz işletmeyi seçin ve Doğrulama yap seçeneğini tıklayın.
Doğrulama kodunu girin ve Doğrula seçeneğini tıklayın.
Eğer posta kartınız gelmediyse veya doğrulama işlemi başarısız olduysa, aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsiniz:

Posta kartınızı yeniden isteyin. Google İşletme Profili Yöneticisi’nde oturum açın ve doğrulamak istediğiniz işletmeyi seçinDoğrulama yap seçeneğini tıklayın ve Posta kartı gelmedi mi? bağlantısını takip edin.
Başka bir doğrulama yöntemi kullanın. Bazı durumlarda, telefon, kısa mesaj, e-posta veya video ile doğrulama yapabilirsiniz1. Bu yöntemlerden biri size uygunsa, Google İşletme Profili Yöneticisi’nde oturum açın ve doğrulamak istediğiniz işletmeyi seçin. Doğrulama yap seçeneğini tıklayın ve size sunulan yöntemlerden birini seçin.

“Web Servisleri” sayfasına dön