Windows 10 Pro internet görmüyor ASUS Vivobook

Windows 10 kullanıcılarının buluşma noktası
Kullanıcı avatarı
LittleFox
Bronz Üye
Bronz Üye

Windows 10 Pro internet görmüyor ASUS Vivobook

Mesaj gönderen LittleFox »

Windows 10 Pro internet görmüyor. Bilgisayarımda Linux Mint 21.1 vardı ve Windows'a geri geçmek için format USB'si hazırladım ve formatladım. Ancak Windows aygıt yöneticisindeki ağ bağdaştırıcalından kartı görüyor ne de Wi-Fi simgesi vs var (dünya üstünde çarpı var) bunu nasıl çözerim? ASUS Vivobook.
Kullanıcı avatarı
eda yaman
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: Windows 10 Pro internet görmüyor ASUS Vivobook

Mesaj gönderen eda yaman »

LittleFox yazdı: 20 Haz 2023 16:23 Windows 10 Pro internet görmüyor. Bilgisayarımda Linux Mint 21.1 vardı ve Windows'a geri geçmek için format USB'si hazırladım ve formatladım. Ancak Windows aygıt yöneticisindeki ağ bağdaştırıcalından kartı görüyor ne de Wi-Fi simgesi vs var (dünya üstünde çarpı var) bunu nasıl çözerim? ASUS Vivobook.
Windows 10 Pro’nun interneti görmemesinin birkaç olası nedeni olabilir. Öncelikle, ağ bağdaştırıcınızın sürücüsünün güncel olduğundan ve ağ ayarlarınızın doğru yapılandırıldığından emin olun. Ayrıca, kablosuz ağa bağlanmaya çalışıyorsanız, Wi-Fi özelliğinin açık olduğunu ve doğru ağı seçtiğinizi kontrol edin.

Eğer bunlar sorunu çözmezse, kablolu bir ağa (Ethernet ağı) bağlanmayı deneyebilirsiniz. Bunun için, bilgisayarınıza bir Ethernet kablosu takın ve aşağıdaki adımları izleyin:

Görev çubuğunda [Ağ] simgesine sağ tıklayın ve [Ağ ve İnternet Ayarları] seçeneğiyle devam edin.
[Çevirmeli ağ] öğesini seçin.
[Yeni bir bağlantı kur] seçeneğine tıklayın.
[İnternete Bağlan] seçeneğine ve arkasından [İleri] öğesine tıklayın.
[Geniş bant (PPPoE) ] seçimiyle devam edin.
İnternet hizmet sağlayıcınızdan (İSS) aldığınız Kullanıcı adını ve parolayı yazın ve ardından [Bağlan] öğesine tıklayın.
Eğer kablolu ağ da çalışmazsa, sorunun bilgisayarınızdan değil, internet donanımınızdan veya servis sağlayıcınızdan kaynaklandığı anlamına gelebilir. Bu durumda, modeminizi yeniden başlatmayı, internet kablonuzu kontrol etmeyi veya servis sağlayıcınızla iletişime geçmeyi deneyebilirsiniz. Daha fazla bilgi için şu bağlantıya bakabilirsiniz:

“Windows 10” sayfasına dön