Windows Update dosyaları nasıl silinir?

Windows 10 kullanıcılarının buluşma noktası
Kullanıcı avatarı
LittleFox
Bronz Üye
Bronz Üye

Windows Update dosyaları nasıl silinir?

Mesaj gönderen LittleFox »

Merhaba, ben dün gece bilgisarayım çok dolduğu için format atmışdım. 190 GB yer kalmışdı, yeter dedim ama sonra bir baktım 160'a düşmüş hiç oyun indirmememe rağmen sonra baktım. Windows Update dosyaları 22 GB, onu nasıl silebilirim bilen var mı? Windows sürümüm Windows 10 1909.
Kullanıcı avatarı
dilanpolat
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: Windows Update dosyaları nasıl silinir?

Mesaj gönderen dilanpolat »

LittleFox yazdı: 20 Haz 2023 16:23 Merhaba, ben dün gece bilgisarayım çok dolduğu için format atmışdım. 190 GB yer kalmışdı, yeter dedim ama sonra bir baktım 160'a düşmüş hiç oyun indirmememe rağmen sonra baktım. Windows Update dosyaları 22 GB, onu nasıl silebilirim bilen var mı? Windows sürümüm Windows 10 1909.
Merhaba, Windows Update dosyalarını silerek bilgisayarınızda yer açabilirsiniz. Bunun için iki yöntem var:

- **Disk Temizleme** uygulamasını kullanarak Windows Güncellemelerini Temizle seçeneğini işaretleyip eski güncelleme dosyalarını silmek.
- **C:\\WINDOWS\\SoftwareDistribution\\Download** klasörüne giderek içindeki dosyaları silmek.

Bu işlemlerden sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmanızı öneririm. Umarım yardımcı olabilmişimdir.😊

“Windows 10” sayfasına dön