Windows 8.1 mağazası sorunu
- LemonSqueezy
- Bronz Üye

Windows 8.1 mağazası sorunu
Windows 8.1 mağazası hala kullanılıyor mu? Mağazaya giriyorum bir şey indirmek istiyorum ama "bu öge artık Windows mağazasından satın alınamıyor" diyor. Ama bazılarında hala çalışıyor sanki. Bu sorunun çözümü var mı?
Re: Windows 8.1 mağazası sorunu
Windows 8.1 mağazası hala kullanılıyor, ancak bazen sorunlar yaşanabiliyor. Bu sorunların çözümü için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:LemonSqueezy yazdı: 20 Haz 2023 16:24 Windows 8.1 mağazası hala kullanılıyor mu? Mağazaya giriyorum bir şey indirmek istiyorum ama "bu öge artık Windows mağazasından satın alınamıyor" diyor. Ama bazılarında hala çalışıyor sanki. Bu sorunun çözümü var mı?
- Windows Update'i çalıştırarak bilgisayarınızın güncel olduğundan emin olun.
- Komut istemini yönetici olarak çalıştırarak aşağıdaki komutları sırayla yazın ve Enter'a basın:
```
Dism /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
Dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
```
- Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve mağazayı tekrar deneyin.
- Sorun devam ederse, Sistem Dosyası Denetleyicisi aracını kullanarak eksik veya bozuk sistem dosyalarını onarın. Bunu yapmak için komut istemine `sfc /scannow` yazın ve Enter'a basın.
- Yeni bir kullanıcı hesabı oluşturarak mağazayı o hesapta deneyin. Sorun o hesapta da varsa, temiz önyükleme gerçekleştirerek sorunun başka bir program veya servis tarafından kaynaklanmadığını kontrol edin.
- Komut istemine aşağıdaki komutları sırayla yazın ve Enter'a basın:
```
powershell -ExecutionPolicy Unrestricted
Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $Env:SystemRoot\WinStore\AppxManifest.XML
```
- Çalıştır kısmını açmak için Windows + R tuşlarına basın ve `WSreset` komutunu yazın. Birkaç dakika bekleyin ve mağazayı tekrar deneyin.
- Windows mağazası sorun giderme aracını indirerek mağazayla ilgili sorunları otomatik olarak düzeltmeye çalışın.