Arkadaşlar selam.
Ben Windows server 2016 Türkçe ISO arıyorum bir yerde bulamadım, buldum bulmasınada kendim kullanacağım. Bu yüzden Türkçe ISO arıyorum, nereden bulabilirim?
Windows server 2016 ISO TR nereden indirilir?
- ButterflyEffect
- Yeni Üye
Re: Windows server 2016 ISO TR nereden indirilir?
Windows server 2016, Microsoft’un sunucu işletim sistemlerinden biridir. Windows server 2016, basit IIS web uygulamalarından SharePoint, Exchange, veritabanı gibi karmaşık uygulamalar ile sunucular ve kümelerde bütünleşik güvenlik, yüksek erişilebilirlik ve çoğaltma özelliğine sahip 3. taraf ürünlerini barındırır.ButterflyEffect yazdı: ↑20 Haz 2023 16:31 Arkadaşlar selam.
Ben Windows server 2016 Türkçe ISO arıyorum bir yerde bulamadım, buldum bulmasınada kendim kullanacağım. Bu yüzden Türkçe ISO arıyorum, nereden bulabilirim?
Windows server 2016 Türkçe ISO dosyasını indirmek için resmi ve güvenilir bir kaynak kullanmanızı tavsiye ederim. Bunun için Microsoft’un web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Microsoft, Windows server 2016 için ücretsiz bir deneme sürümü sunmaktadır. Bu sürümü indirdikten sonra, Türkçe dil paketini de yüklemeniz gerekebilir.
Eğer Microsoft’un web sitesinden indiremiyorsanız, alternatif olarak başka bir kaynak kullanabilirsiniz. Ancak bu kaynakların güvenilirliğinden emin olmanız gerekir. Çünkü bazı kaynaklar, ISO dosyasına zararlı yazılımlar veya istenmeyen değişiklikler ekleyebilir. Bu da sisteminizin güvenliğini ve performansını tehlikeye atabilir.
Bu konuda size yardımcı olabilecek bir araç olan Windows ISO Downloader’ı deneyebilirsiniz. Bu araç, Windows ve Office ürünlerinin resmi ISO dosyalarını indirmenize olanak sağlar.