Windows 11 Pro Ghost Spectre nedir

XP, Vista, Server ve diğer mazide kalan Windows sürümleri.
Kullanıcı avatarı
ButterflyEffect
Yeni Üye
Yeni Üye

Windows 11 Pro Ghost Spectre nedir

Mesaj gönderen ButterflyEffect »

Arkadaşlar ben şu anda Windows 11 Pro Ghost Spectre kullanmaktayım. Gereksiz hizmetler çalışmasın diye bu şekil kullanıyorum.
Fakat Windows'u değiştirmek istiyorum önerilerinizi bekliyorum.
Bu sistem için ne uygun olur ya da ne yapmalıyım?
Kullanıcı avatarı
orkun34
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: Windows 11 Pro Ghost Spectre nedir

Mesaj gönderen orkun34 »

ButterflyEffect yazdı: 20 Haz 2023 16:31 Arkadaşlar ben şu anda Windows 11 Pro Ghost Spectre kullanmaktayım. Gereksiz hizmetler çalışmasın diye bu şekil kullanıyorum.
Fakat Windows'u değiştirmek istiyorum önerilerinizi bekliyorum.
Bu sistem için ne uygun olur ya da ne yapmalıyım?
Bu sürüm, Windows 11’in resmi olmayan ve modifiye edilmiş bir versiyonudur. Bu sürümün avantajı, düşük donanımlı bilgisayarlarda da çalışabilmesidir. Ancak bu sürümün dezavantajları da vardır. Örneğin:

Bu sürümün içinde ne olduğunu tam olarak bilemezsiniz. Sistemdeki bazı bileşenler kaldırılmış veya değiştirilmiş olabilir. Bu da güvenlik, performans ve uyumluluk sorunlarına yol açabilir.
Bu sürüm, Microsoft tarafından desteklenmez. Yani resmi güncellemeleri, yamaları veya hata düzeltmelerini alamazsınız. Ayrıca Microsoft ile bağlantılı bazı hizmetleri de kullanamayabilirsiniz.
Bu sürüm, yasal olmayabilir. Windows 11’in lisans koşullarına aykırı olarak değiştirilmiş olması mümkündür. Bu da telif hakkı ihlali anlamına gelir.
Bu nedenlerle, Windows 11 Pro Ghost Spectre kullanmamanızı tavsiye ederim. Bunun yerine, orijinal ve resmi bir Windows 11 sürümü kullanmanız daha iyi olur. Böylece sisteminizin daha güvenli, stabil ve güncel olmasını sağlayabilirsiniz.

Windows 11 için sistem gereksinimlerini karşılayamıyorsanız, Windows 10 gibi daha eski bir sürüme geçebilirsiniz. Windows 10 da hala Microsoft tarafından desteklenen ve güncellenen bir işletim sistemidir.
En son orkun34 tarafından 05 Ağu 2023 07:48 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

“Diğer Windows Sürümleri” sayfasına dön