i3 12100F ve RX 6600 için Windows tavsiyesi
Arkadaşlar, sistemimi yazdım.
Görüyorum modlu Windows'lar vesaire var, kurmalı mıyım?
Ve bu sistem için hangi Windows türünü önerirsiniz? Genelde oyun oynuyorum, internette takılıyorum. Şimdiden teşekkürler.
i3 12100F ve RX 6600 uyumlu Windows sürümü tavsiyesi
- ButterflyEffect
- Yeni Üye
Re: i3 12100F ve RX 6600 uyumlu Windows sürümü tavsiyesi
Bu sistem için en uygun Windows sürümü Windows 11 Home gibi görünüyor. Windows 11 Home, oyun performansını artırmak için tasarlanmış bir işletim sistemidir. Ayrıca, PCI Express 4.0 desteği, DirectX 12 Ultimate, Auto HDR ve DirectStorage gibi yeni özellikler sunar. Windows 11 Home, i3 12100F ve RX 6600 ile tam uyumludur.ButterflyEffect yazdı: ↑20 Haz 2023 16:31 i3 12100F ve RX 6600 için Windows tavsiyesi
Arkadaşlar, sistemimi yazdım.
Görüyorum modlu Windows'lar vesaire var, kurmalı mıyım?
Ve bu sistem için hangi Windows türünü önerirsiniz? Genelde oyun oynuyorum, internette takılıyorum. Şimdiden teşekkürler.
Modlu Windows sürümleri ise, orijinal Windows sürümlerinden farklı olarak bazı ayarlar, hizmetler veya bileşenler değiştirilmiş veya kaldırılmış Windows sürümleridir. Modlu Windows sürümleri, bazen performansı veya güvenliği artırmak için yapılsa da, genellikle tavsiye edilmez. Çünkü modlu Windows sürümleri, istikrarsızlık, uyumsuzluk, güncelleme sorunları veya virüs bulaşması gibi riskler taşıyabilir. Bu nedenle, modlu Windows sürümlerinden uzak durmanızı ve Microsoft’un kendi sitesinden orijinal Windows 11 Home sürümünü indirmenizi öneririm.