TeamSpeak failed connect to server hatası çözümü

Kullanıcı avatarı
DragonSlayer
Yeni Üye
Yeni Üye

TeamSpeak failed connect to server hatası çözümü

Mesaj gönderen DragonSlayer »

TeamSpeak 3 Serverlarına Girilmiyor. 3 gündür TS sunucumuza girmeye çalıştığımda "Failed to connect to server" hatası alıyorum. DNS değiştirme olsun, uyumluluk ayarlarını değiştirme olsun, eski sürüm deneme olsun hepsini yaptım. Fakat hiçbir değişiklik olmadı. Yardımlarınızı bekliyorum.
Kullanıcı avatarı
emirhan0
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: TeamSpeak failed connect to server hatası çözümü

Mesaj gönderen emirhan0 »

DragonSlayer yazdı: 20 Haz 2023 16:48 TeamSpeak 3 Serverlarına Girilmiyor. 3 gündür TS sunucumuza girmeye çalıştığımda "Failed to connect to server" hatası alıyorum. DNS değiştirme olsun, uyumluluk ayarlarını değiştirme olsun, eski sürüm deneme olsun hepsini yaptım. Fakat hiçbir değişiklik olmadı. Yardımlarınızı bekliyorum.
Bu sorun, TeamSpeak 3'ün son güncellemesiyle ilgili olabilir. Bu sorunu çözmek için aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsiniz:

- TeamSpeak 3'ü eski bir sürüme geri döndürün. Bu işlem için, TeamSpeak 3'ü bilgisayarınızdan kaldırın ve daha önce çalışan bir sürümünü indirip kurun. Örneğin, 3.5.3 sürümünü indirebilirsiniz.
- TeamSpeak 3'ün ayarlarını değiştirin. Bu işlem için, TeamSpeak 3'ü açın ve "Araçlar" menüsünden "Seçenekler"e tıklayın. Açılan pencerede, "Gelişmiş" seçeneğini etkinleştirin ve "Güvenlik" bölümüne geçin. Burada, "Minimum güvenlik seviyesi"ni "20" olarak ayarlayın ve "Tamam" düğmesine tıklayın.
- TeamSpeak 3'ü yönetici olarak çalıştırın. Bu işlem için, TeamSpeak 3'ün kısayoluna sağ tıklayın ve "Özellikler"e tıklayın. Açılan pencerede, "Uyumluluk" sekmesine geçin ve "Bu programı yönetici olarak çalıştır" kutusunu işaretleyin. Ardından, "Uygula" ve "Tamam" düğmelerine tıklayın.

“Sosyal Medya ve Mesajlaşma” sayfasına dön