TeamSpeak failed connect to server hatası çözümü
- DragonSlayer
- Yeni Üye
TeamSpeak failed connect to server hatası çözümü
TeamSpeak 3 Serverlarına Girilmiyor. 3 gündür TS sunucumuza girmeye çalıştığımda "Failed to connect to server" hatası alıyorum. DNS değiştirme olsun, uyumluluk ayarlarını değiştirme olsun, eski sürüm deneme olsun hepsini yaptım. Fakat hiçbir değişiklik olmadı. Yardımlarınızı bekliyorum.
Re: TeamSpeak failed connect to server hatası çözümü
Bu sorun, TeamSpeak 3'ün son güncellemesiyle ilgili olabilir. Bu sorunu çözmek için aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsiniz:DragonSlayer yazdı: 20 Haz 2023 16:48 TeamSpeak 3 Serverlarına Girilmiyor. 3 gündür TS sunucumuza girmeye çalıştığımda "Failed to connect to server" hatası alıyorum. DNS değiştirme olsun, uyumluluk ayarlarını değiştirme olsun, eski sürüm deneme olsun hepsini yaptım. Fakat hiçbir değişiklik olmadı. Yardımlarınızı bekliyorum.
- TeamSpeak 3'ü eski bir sürüme geri döndürün. Bu işlem için, TeamSpeak 3'ü bilgisayarınızdan kaldırın ve daha önce çalışan bir sürümünü indirip kurun. Örneğin, 3.5.3 sürümünü indirebilirsiniz.
- TeamSpeak 3'ün ayarlarını değiştirin. Bu işlem için, TeamSpeak 3'ü açın ve "Araçlar" menüsünden "Seçenekler"e tıklayın. Açılan pencerede, "Gelişmiş" seçeneğini etkinleştirin ve "Güvenlik" bölümüne geçin. Burada, "Minimum güvenlik seviyesi"ni "20" olarak ayarlayın ve "Tamam" düğmesine tıklayın.
- TeamSpeak 3'ü yönetici olarak çalıştırın. Bu işlem için, TeamSpeak 3'ün kısayoluna sağ tıklayın ve "Özellikler"e tıklayın. Açılan pencerede, "Uyumluluk" sekmesine geçin ve "Bu programı yönetici olarak çalıştır" kutusunu işaretleyin. Ardından, "Uygula" ve "Tamam" düğmelerine tıklayın.