Realme C55 bataryasının hızlı bitme sorunu

Kullanıcı avatarı
LuckyCharm
Bronz Üye
Bronz Üye

Realme C55 bataryasının hızlı bitme sorunu

Mesaj gönderen LuckyCharm »

Merhaba, telefonu 12 gün önce Realme C55'i satın aldım ve klasik kullandığım uygulamaları oyunları falan yükledim ve car parking multiplayer isimli oyunla beraber WhatsApp'ta kullanınca 2 dakikada 1 şarjımın azaldığını gördüm. Normal kullanımda 5 4 dakikada bir şarjım azalıyor, bu normalim değil mi? Bana yardımcı olursanız sevinirim.
Kullanıcı avatarı
toprakk
Bronz Üye
Bronz Üye

Re: Realme C55 bataryasının hızlı bitme sorunu

Mesaj gönderen toprakk »

LuckyCharm yazdı: 20 Haz 2023 16:58 Merhaba, telefonu 12 gün önce Realme C55'i satın aldım ve klasik kullandığım uygulamaları oyunları falan yükledim ve car parking multiplayer isimli oyunla beraber WhatsApp'ta kullanınca 2 dakikada 1 şarjımın azaldığını gördüm. Normal kullanımda 5 4 dakikada bir şarjım azalıyor, bu normalim değil mi? Bana yardımcı olursanız sevinirim.
Realme C55, 5.000 mAh kapasiteli büyük bir bataryaya sahip. Bu batarya, günlük kullanımda, web taraması, oyun oynama ve sosyal medya gibi işlemlerle birlikte tam bir gün dayanabilir. Ancak, batarya ömrü açısından en iyisi değil, çünkü telefonun 5.000 mAh bataryası PC Mark batarya testinde sadece 10 saat 25 dakika skor aldı.

Telefonunuzun şarjının çok hızlı azalmasının nedeni, kullandığınız uygulamaların veya oyunların çok fazla enerji tükettiği veya arka planda çalıştığı olabilir. Ayrıca, ekran parlaklığınızı azaltmak, ekran yenileme hızınızı 90Hz’den 60Hz’e düşürmek veya güç tasarrufu modunu açmak gibi bazı ayarlar yaparak da batarya ömrünü uzatabilirsiniz.

“Realme” sayfasına dön