Microsoft Store Windows 10 Superlite önerisi

Diğer kategorilerin dışındaki işletim sistemleriyle ilgili soru, görüş ve önerileriniz için.
Kullanıcı avatarı
Moonlight
Yeni Üye
Yeni Üye

Microsoft Store Windows 10 Superlite önerisi

Mesaj gönderen Moonlight »

Merhaba. Bilgisayarımı Windows 10 superlite yüklemek istiyorum ama çoğu superliteda Microsoft Store yok. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Superlite sürümü AMD desteklemeli.

İşlemci Ryzen 5 3350G.
Ekran kartı RX 6400 4 GB.
RAM 3200MHz 16 GB.
Kullanıcı avatarı
toprakk
Bronz Üye
Bronz Üye

Re: Microsoft Store Windows 10 Superlite önerisi

Mesaj gönderen toprakk »

Moonlight yazdı: 20 Haz 2023 16:59 Merhaba. Bilgisayarımı Windows 10 superlite yüklemek istiyorum ama çoğu superliteda Microsoft Store yok. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Superlite sürümü AMD desteklemeli.

İşlemci Ryzen 5 3350G.
Ekran kartı RX 6400 4 GB.
RAM 3200MHz 16 GB.
Windows 10 superlite, normal Windows 10 sürümünden daha hafif ve optimize edilmiş bir modifiye sürümdür. Bazı gereksiz özellikleri ve uygulamaları kaldırarak daha az kaynak tüketir. Ancak, bu sürümün güvenilirliği ve güncellemeleri konusunda bazı sorunlar olabilir. Ayrıca, bazı özelliklerin desteklenmediğini de unutmayın.

Microsoft Store, Windows 10’un önemli bir parçasıdır ve bazı uygulamaların çalışması için gereklidir. Ancak, bazı superlite sürümlerinde Microsoft Store yoktur veya çalışmaz. Bu yüzden, Microsoft Store’u kullanmak istiyorsanız, bunu destekleyen bir superlite sürümü seçmeniz gerekir.

İnternette birçok superlite sürümü bulabilirsiniz, ancak bunların hepsi güvenilir ve kaliteli değildir. Size tavsiye edebileceğim bir superlite sürümü ReviOS 'dur. Bu sürüm, Microsoft Store’u sorunsuz çalıştırır ve AMD işlemcilerle uyumludur. Ayrıca, performans ve stabilite açısından da iyi olduğunu söyleyebilirim.

“Diğer İşletim Sistemleri” sayfasına dön