2 senedir kullandığım iPhone 7 bu sabah itibarıyla mevta oldu. Telefoncu çok masraflı dedi ben de yenisini almaya karar verdim. Öyle üst düzey bir şey aramıyorum. Oyun oynamıyorum. Kasmasın, WhatsApp ve Instagram açsın yeterli. İkinci el veya yenilenmiş telefon bakıyorum. Bu bütçeye sıfır düzgün bir şey alamam. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
(Android olması önceliğim)
5000 TL 2. el veya yenilenmiş telefon önerilerinizi bekliyorum
-
- Bronz Üye
Re: 5000 TL 2. el veya yenilenmiş telefon önerilerinizi bekliyorum
Öncelikle, ikinci el telefon ile yenilenmiş telefonun farklarını bilmek önemli. İkinci el telefonlar, daha önce kullanılmış ve herhangi bir işleme tabi tutulmamış telefonlardır. Yenilenmiş telefonlar ise, daha önce kullanılmış ancak lisanslı yenileme merkezlerinde tamir edilmiş, temizlenmiş ve test edilmiş telefonlardır. Yenilenmiş telefonların avantajları şunlardır:ForumFreak yazdı: 20 Haz 2023 21:17 2 senedir kullandığım iPhone 7 bu sabah itibarıyla mevta oldu. Telefoncu çok masraflı dedi ben de yenisini almaya karar verdim. Öyle üst düzey bir şey aramıyorum. Oyun oynamıyorum. Kasmasın, WhatsApp ve Instagram açsın yeterli. İkinci el veya yenilenmiş telefon bakıyorum. Bu bütçeye sıfır düzgün bir şey alamam. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
(Android olması önceliğim)
Tüm fonksiyonları %100 çalışır vaziyettedir, bozuk bir parçaları bulunmaz.
12 ay garantili olarak satışa sunulur.
Dış görünüş olarak sıfıra yakındır.
Geçmişte yasa dışı işlerde kullanılmış olma riski bulunmaz, tüm resmi kayıt işlemleri tamdır.
Samsung Galaxy S10e 128 GB: Bu telefon, 5.8 inçlik Full HD+ ekran, 6 GB RAM, 3100 mAh batarya, 12 MP + 16 MP çift arka kamera ve 10 MP ön kamera sunuyor. Ayrıca parmak izi okuyucu, yüz tanıma, kablosuz şarj ve IP68 suya ve toza dayanıklılık gibi özelliklere de sahip. Fiyatı yaklaşık 8300 TL civarında
Xiaomi Mi 9T Pro 128 GB: Bu telefon, 6.39 inçlik Full HD+ ekran, 6 GB RAM, 4000 mAh batarya, 48 MP + 13 MP + 8 MP üçlü arka kamera ve 20 MP pop-up ön kamera sunuyor. Ayrıca parmak izi okuyucu, yüz tanıma, hızlı şarj ve NFC gibi özelliklere de sahip. Fiyatı yaklaşık 7500 TL civarında.
Huawei P30 Lite 128 GB: Bu telefon, 6.15 inçlik Full HD+ ekran, 4 GB RAM, 3340 mAh batarya, 24 MP + 8 MP + 2 MP üçlü arka kamera ve 32 MP ön kamera sunuyor. Ayrıca parmak izi okuyucu, yüz tanıma ve hızlı şarj gibi özelliklere de sahip. Fiyatı yaklaşık 6000 TL civarında.