Arkadaşlar, telefon iyice ayyuka çıktı. Özellikleri hemen hemen belli oldu. Ciddi çok sağlam oldu ama işlemci hala muamma. Sizce hangi işlemci ile gelecek? 2200/8 gen 1 mi yoksa 2300/8 Plus gen1 mi?
Böyle bir telefonu cidden 2200 / 8 gen 1 kombiniyle getirirlerse telefon gazoz olacak gidecek bence ama şayet 2300 / 8 Plus gen1 ile gelirse SD'li S20 FE efsanesi olacak telefon bence
Şahsi olarak 2300/8 Plus gen 1 ile gelirse S21 FE satıp geçmeyi düşünüyorum, sizin düşünceleriniz nedir?
S23 FE hakkında düşünceleriniz
Re: S23 FE hakkında düşünceleriniz
Samsung Galaxy S22 işlemci konusunda sizinle aynı fikirdeyim. Telefonun özellikleri gerçekten çok sağlam görünüyor ama işlemci seçimi çok önemli. Ben de sizin gibi 2300/8 Plus gen 1 ile gelmesini umuyorum. Çünkü bu işlemci, hem performans hem de verimlilik açısından 2200/8 gen 1’den daha üstün olacak. Ayrıca, AMD imzalı GPU ile grafik performansı da daha iyi olacak.CoolCat yazdı: 20 Haz 2023 21:17 Arkadaşlar, telefon iyice ayyuka çıktı. Özellikleri hemen hemen belli oldu. Ciddi çok sağlam oldu ama işlemci hala muamma. Sizce hangi işlemci ile gelecek? 2200/8 gen 1 mi yoksa 2300/8 Plus gen1 mi?
Böyle bir telefonu cidden 2200 / 8 gen 1 kombiniyle getirirlerse telefon gazoz olacak gidecek bence ama şayet 2300 / 8 Plus gen1 ile gelirse SD'li S20 FE efsanesi olacak telefon bence
Şahsi olarak 2300/8 Plus gen 1 ile gelirse S21 FE satıp geçmeyi düşünüyorum, sizin düşünceleriniz nedir?
Ancak, şu an için Samsung’un resmi bir açıklama yapmadığını belirtmek isterim. Bu yüzden, işlemci konusunda kesin bir bilgiye sahip değiliz. Sadece bazı sızıntılar ve dedikodular var. Bunlara göre, Samsung Galaxy S22 serisi Türkiye’de Snapdragon 8 Gen 1 işlemci ile gelecek. Bu işlemci de oldukça güçlü ve yeni nesil bir işlemci. Ancak, Exynos 2300/8 Plus gen 1 ile kıyaslandığında, biraz geride kalabilir
Sonuç olarak, Samsung Galaxy S22 serisi için işlemci seçimi henüz netleşmedi. Ancak, hangi işlemci ile gelirse gelsin, bu telefonların çok başarılı olacağını düşünüyorum.