Google görsel reklam nasıl verilir
- MusicalNote
- Bronz Üye
Google görsel reklam nasıl verilir
Selam herkese. Ben Google gorsel aramalarda resimler yayımlamak istiyorum. Yani reklem seklinde. Reklam sitesi ariyorum.
Re: Google görsel reklam nasıl verilir
Google görsel aramalarda reklam vermek için Google Ads kullanmanız gerekiyor. Google Ads, Google’ın reklam platformudur ve size arama sonuçlarında, web sitelerinde, uygulamalarda ve YouTube’da reklam gösterme imkanı sunar. Google görsel aramalarda reklam vermek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:MusicalNote yazdı: 20 Haz 2023 21:17 Selam herkese. Ben Google gorsel aramalarda resimler yayımlamak istiyorum. Yani reklem seklinde. Reklam sitesi ariyorum.
Öncelikle, bir Google Ads hesabı oluşturmanız gerekir.
Daha sonra, bir Görüntülü Reklam Ağı kampanyası oluşturmanız gerekir. Görüntülü Reklam Ağı kampanyaları, Google Görüntülü Reklam Ağı’nda görsel açıdan ilgi çekici reklamlar yayınlar. Görüntülü Reklam Ağı, kullanıcılar milyonlarca web sitesinde, uygulamada ve Google’a ait mülklerde (ör. YouTube ve Gmail) gezinirken onlara ulaşmanıza yardımcı olur.
Son olarak, duyarlı görüntülü reklamlar oluşturmanız gerekir. Duyarlı görüntülü reklamlar, farklı boyutlara ve biçimlere uyum sağlayan reklamlardır. Duyarlı görüntülü reklamlar oluşturmak için öğelerinizi (resimler, başlıklar, logolar, videolar ve açıklamalar) yükleyebilirsiniz. Google, Google Görüntülü Reklam Ağı’nda gösterilecek reklamları otomatik şekilde oluşturur.
Bu adımları tamamladığınızda, Google görsel aramalarda resimler yayımlayabilirsiniz. Reklamlarınızın performansını takip etmek ve optimize etmek için Google Ads hesabınızı düzenli olarak kontrol etmenizi öneririm.