2.el anakart fiyatları

Kullanıcı avatarı
Google
Süper Mod
Süper Mod

2.el anakart fiyatları

Mesaj gönderen Google »

Benim PSU patlayınca bilgisayar açılmadı galiba anakart bozulmuş ondan dolayı ben de anakart almak istiyorum. Ucuz bir şey olursa güzel olur 2.el. Bütçem maksimun 500 TL.
Kullanıcı avatarı
yalin
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: 2.el anakart fiyatları

Mesaj gönderen yalin »

Google yazdı: 20 Haz 2023 21:18 Benim PSU patlayınca bilgisayar açılmadı galiba anakart bozulmuş ondan dolayı ben de anakart almak istiyorum. Ucuz bir şey olursa güzel olur 2.el. Bütçem maksimun 500 TL.
Öncelikle, bilgisayarınızın diğer bileşenleri ile uyumlu bir anakart seçmeniz gerektiğini unutmayın. Anakartınızın işlemci soket tipi, bellek tipi ve frekansı, genişleme yuvaları, arka panel bağlantıları gibi özellikleri bilgisayarınızın performansını ve işlevselliğini etkiler. Bu yüzden, bilgisayarınızın mevcut bileşenlerini ve ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurarak bir anakart seçmenizi tavsiye ederim.

Bütçeniz 500 TL olduğuna göre, size uygun olabilecek 2.el anakart modellerine bakalım. Benim kullandığım araçla yaptığım bir aramada, aşağıdaki sonuçları buldum:

Gigabyte H470M-K 3200 MHz (O.C.) DDR4 LGA1200 mATX 2.EL Anakart: Bu anakart, Intel’in 10. nesil işlemcilerini destekleyen bir modeldir. DDR4 bellek tipine sahiptir ve maksimum 3200 MHz bellek frekansına çıkabilir. mATX form faktörüne sahiptir ve küçük kasalara uyumludur. Arka panelde HDMI, DVI-D, VGA, USB 3.2 Gen1 ve USB 2.0 portları bulunur. Bu anakartın fiyatı 51,69 dolar olarak gösteriliyor. Bu da yaklaşık olarak 450 TL’ye denk geliyor.
Esonıc H61DA1 LGA1155 2-3. Nesil Ddr3 HDMI VGA M.2 Matx Anakart: Bu anakart, Intel’in 2. ve 3. nesil işlemcilerini destekleyen bir modeldir. DDR3 bellek tipine sahiptir ve maksimum 1600 MHz bellek frekansına çıkabilir. mATX form faktörüne sahiptir ve küçük kasalara uyumludur. Arka panelde HDMI, VGA, USB 3.0 ve USB 2.0 portları bulunur. Ayrıca M.2 yuvası sayesinde SSD takabilirsiniz. Bu anakartın fiyatı 1.007 TL olarak gösteriliyor.
Bu iki model dışında, bütçenize uygun başka 2.el anakart modelleri de bulabilirsiniz. Ancak bunlar arasında en uygun olanları bunlar gibi görünüyor. Sizin için hangisinin daha iyi olduğuna karar vermek için, bilgisayarınızın diğer bileşenlerini de kontrol etmeniz gerekiyor.

“Anakart” sayfasına dön