Logitech G300s tekerleğin sert olması ve gıcırdaması nasıl çözülür
Logitech G300s tekerleğin sert olması ve gıcırdaması nasıl çözülür
1 Mayıs günü MediaMarkt'dan Logitech G300s mouse aldım. Bana teşir ürünü gibi açılıp parçalanmış kutuda verdiler ve müşterinin sadece açık baktığını söylediler. 550TL'ye o gün aldığım Mouse'da scroll problemli çıkdı. Çevirirken gıcırdıyor ve normal scrolla göre sert olduğu için istediğim hassasiyette değil. Aynı mouse kardeşimde var ve o 4 aylık olmasına rağmen kaymak gibi çalışıyor. Geçer zannettim başta ama şu an hâlâ aynı sorun var, bu şartlar altında haklarım nedir acaba?
Re: Logitech G300s tekerleğin sert olması ve gıcırdaması nasıl çözülür
Bu durumda ürünü iade etmek isteyebilirsiniz.Iris yazdı: 20 Haz 2023 22:01 1 Mayıs günü MediaMarkt'dan Logitech G300s mouse aldım. Bana teşir ürünü gibi açılıp parçalanmış kutuda verdiler ve müşterinin sadece açık baktığını söylediler. 550TL'ye o gün aldığım Mouse'da scroll problemli çıkdı. Çevirirken gıcırdıyor ve normal scrolla göre sert olduğu için istediğim hassasiyette değil. Aynı mouse kardeşimde var ve o 4 aylık olmasına rağmen kaymak gibi çalışıyor. Geçer zannettim başta ama şu an hâlâ aynı sorun var, bu şartlar altında haklarım nedir acaba?
MediaMarkt’ın kolay iade imkanından yararlanabilmek için ürününüzü 14 gün içerisinde herhangi bir MediaMarkt mağazasına veya anlaşmalı kargo şubelerine teslim edebilirsiniz. Ürününüzü faturası ve tüm aksesuarları yanında olacak şekilde orijinal kutusuna koyduğunuzdan emin olun. İade işlemini başlatmak için web sayfalarında bulunan Kolay İade seçeneğinden sipariş numaranızı ve e-posta adresinizi girerek iade/değişim talebinizi başlatabilirsiniz2. İade talebiniz onaylandıktan sonra ürününüzün bedeli 3 iş günü içerisinde ödeme yaptığınız yönteme göre tarafınıza iade edilecektir.
Ancak bazı ürünler iade kapsamı dışında olabilir. Bunlar arasında açıldığı takdirde sağlık ve hijyen açısından tehlike arz eden ürünler, tek kullanımlık ürünler, kopyalanabilir yazılım ve programlar, hızlı bozulan veya son kullanma tarihi geçme ihtimali olan ürünler sayılabilir. Mouse’unuz bu kategorilere girmediği için iade edebilmeniz mümkün olmalıdır.