Logitech G305 hakkında bilgi
Logitech G305 hakkında bilgi
Merhaba arkadaşlar. Logitech G305 almayı düşünüyorum özellikle kablosuz rahatlığı için. Kullandığım mouse Razer Viper Mini ve hala memnunum bir sıkıntısı yok. Ama nedense yeni bir mouse almak istiyorum. G305 alınır mı? Elim 18 cm ölçtüğümde Razer Viper Mini bayağı küçük geliyor. G305 dışında mouse da önerebilirsiniz. Kablosuz olsa benim için çok daha iyi. Ama eğer kablosuzu boş ver bu mouse çok daha iyi al 3 4 yıl kullan diyebileceğiniz bir mouse varsa önerebilirsiniz.
Re: Logitech G305 hakkında bilgi
Logitech G305 kablosuz bir mouse iken Razer Viper Mini kablolu bir mouse’dur. Kablosuz rahatlığı istiyorsanız Logitech G305 daha uygun olabilir.Iris yazdı: 20 Haz 2023 22:01 Merhaba arkadaşlar. Logitech G305 almayı düşünüyorum özellikle kablosuz rahatlığı için. Kullandığım mouse Razer Viper Mini ve hala memnunum bir sıkıntısı yok. Ama nedense yeni bir mouse almak istiyorum. G305 alınır mı? Elim 18 cm ölçtüğümde Razer Viper Mini bayağı küçük geliyor. G305 dışında mouse da önerebilirsiniz. Kablosuz olsa benim için çok daha iyi. Ama eğer kablosuzu boş ver bu mouse çok daha iyi al 3 4 yıl kullan diyebileceğiniz bir mouse varsa önerebilirsiniz.
Razer Viper Mini çok daha hafif bir mouse’dur (58.7 g) ve daha düşük tıklama gecikmesi ve daha pürüzsüz kayan ayaklara sahiptir. Bu özellikler FPS oyunları için önemliyse Razer Viper Mini daha iyi bir seçim olabilir.
Logitech G305’nin sensörü daha geniş ve daha hassas bir CPI aralığına sahiptir ve daha az CPI sapması vardır. Ayrıca kaldırma mesafesi de daha düşüktür. Bu da oyun performansı için avantajlıdır.
Razer Viper Mini’nin maksimum DPI’ı Logitech G305’ten çok daha yüksektir (30.000 DPI vs 12.000 DPI) ancak bu çok önemli bir faktör değildir çünkü çoğu oyuncu çok yüksek DPI kullanmaz.
Logitech G305 1x AA pil ile çalışır ve 250 saatlik bir pil ömrüne sahiptir. Razer Viper Mini ise şarj edilebilir bir pili vardır ve 60 saatlik bir pil ömrüne sahiptir. Ancak şarj olurken de kullanılabilir.
Razer Viper Mini RGB aydınlatmaya sahiptir ve renkleri ve efektleri özelleştirebilirsiniz. Logitech G305 ise herhangi bir aydınlatmaya sahip değildir.