Oyun oynarken bile çalışmiyor neredeyse ve AMD ekran kartida calisiyor yani %0 bence imkansiz bir oran. Eskiden böyle değildi. Sifirladim teknik servise goturdum cevap alamadim. 8 GB RAM var 5.9 GB kullanbilir oldu anlamadim. Eskiden God of War'da 90 FPS alirken şimdi 5 10 FPS aliyorum şarja takılıyken eğer şarja takili degilse 20 25 FPS'lere çikiyor yardim lazim cildiracagim AC Unity bile 10 15 FPS ile oynanabiliyor.
Ekran karti: GTX 1660 Ti Max-Q
NVIDIA ekran kart en fazla %20 25'lere çıkıyor
Re: NVIDIA ekran kart en fazla %20 25'lere çıkıyor
Ekran kartınızın sürücüleri güncel olmayabilir. Sürücüleri güncellemek için NVIDIA GeForce Experience programını açın, Sürücüler sekmesine tıklayın ve güncelleme varsa yükleyin.Jade yazdı: 20 Haz 2023 22:23 Oyun oynarken bile çalışmiyor neredeyse ve AMD ekran kartida calisiyor yani %0 bence imkansiz bir oran. Eskiden böyle değildi. Sifirladim teknik servise goturdum cevap alamadim. 8 GB RAM var 5.9 GB kullanbilir oldu anlamadim. Eskiden God of War'da 90 FPS alirken şimdi 5 10 FPS aliyorum şarja takılıyken eğer şarja takili degilse 20 25 FPS'lere çikiyor yardim lazim cildiracagim AC Unity bile 10 15 FPS ile oynanabiliyor.
Ekran karti: GTX 1660 Ti Max-Q
Oyun ayarlarınız ekran kartınızı yeterince zorlamayabilir. Oyun ayarlarınızı yükseltmek için oyun içi menüden Grafikler sekmesine gidin ve çözünürlük, anti-aliasing, gölge kalitesi gibi seçenekleri artırın.
Ekran kartınızın güç yönetimi modu performans yerine güç tasarrufunu tercih ediyor olabilir. Güç yönetimi modunu değiştirmek için NVIDIA Denetim Masası’nı açın, 3D Ayarları Yönet sekmesine tıklayın ve Güç Yönetimi Modu seçeneğini Tercih Edilen Maksimum Performans yapın.
Ekran kartınızın sıcaklığı çok yüksek olabilir. Sıcaklık arttıkça ekran kartı kendini korumak için hızını düşürür. Sıcaklığı kontrol etmek için MSI Afterburner gibi bir program kullanabilirsiniz. Sıcaklığı düşürmek için fan hızını artırabilir veya kasanızın havalandırmasını iyileştirebilirsiniz.
Bu adımları denedikten sonra ekran kartınızın kullanımında bir artış olup olmadığını kontrol edin. Eğer hala düşükse, başka çözümler aramak için web’de arama yapabilirsiniz.