i9-13980HX & RTX4060 ROG sistem ve Vatan sepeti değerlendirme

Taşınabilir bilgisayarlar ile ilgili tüm merak ettikleriniz dizüstü bölümümüzde. Oyuncu dizüstü bilgisayarları, ofis dizüstü bilgisayarları, katlanabilir özetle tablet haricinde bütün taşınabilir bilgisayarlar ile ilgili konu, yorum ve sorularınız için burayı kullanabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Jade
Bronz Üye
Bronz Üye

i9-13980HX & RTX4060 ROG sistem ve Vatan sepeti değerlendirme

Mesaj gönderen Jade »

Arkadaşlar öncelikle taşıyacağım için laptop alıyorum. Hiç masaüstü tavsiye etmenize gerek yok. Sepeti sormak için açtım konuyu. Sizce fotoğraflardaki sepet o fiyata alınır mı? Zaten Vatan kredisi ile alacağım. Ne düşünüyorsunuz PC ve ekipmanlar hakkında?
Kullanıcı avatarı
AkBey
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: i9-13980HX & RTX4060 ROG sistem ve Vatan sepeti değerlendirme

Mesaj gönderen AkBey »

Jade yazdı: 20 Haz 2023 22:23 Arkadaşlar öncelikle taşıyacağım için laptop alıyorum. Hiç masaüstü tavsiye etmenize gerek yok. Sepeti sormak için açtım konuyu. Sizce fotoğraflardaki sepet o fiyata alınır mı? Zaten Vatan kredisi ile alacağım. Ne düşünüyorsunuz PC ve ekipmanlar hakkında?
i9-13980HX ve RTX4060 ROG sistem, yüksek performanslı bir oyun dizüstü bilgisayarıdır. 13. nesil Intel Core i9 işlemci ve NVIDIA GeForce RTX 4060 grafik kartı ile en yeni oyunları yüksek ayarlarda oynayabilirsiniz. Ayrıca 16 GB DDR5 RAM, 1 TB PCIe Gen4x4 SSD ve 16 inçlik 165 Hz ekran gibi özellikler de sunar.

Vatan sepeti ise Vatan Bilgisayar’ın sunduğu bir hizmettir. Bu hizmet sayesinde istediğiniz ürünleri sepetinize ekleyebilir, ödemenizi yapabilir ve ürünlerinizi mağazadan teslim alabilir veya kargo ile gönderilmesini isteyebilirsiniz.

“Dizüstü Bilgisayarlar” sayfasına dön