Logitech G435 vs G733 karşılaştırma
Logitech G435 vs G733 karşılaştırma
G435 bana hoş geldi hem bütçemin arasında ama 85 desibele kadar çıktığı söyleniyor, bu nedenle mikrofonda dahili olduğu için 100 desibele aşırttığımızda dahili mikrofondan karşıya ses gidiyor gibi sorunlar var diyor bu birazcık beni korkutmuyor değil ve de araştırırken ses kalitesinin ortalama olduğu söyleniyor bütçemi biraz aşırtıp G733'e de gidebilirim. G435 kullananlar bu desibel olayı ile ses kalitesini anlatabilirler mi? Bir de mikrofon ses yansıtıyor mu oyunda falan iken arkadaşlarımıza.
Re: Logitech G435 vs G733 karşılaştırma
Logitech G435, kablosuz ve Bluetooth bağlantıya sahip hafif bir kulaklık. Ayrıca gürültü engelleyici bir mikrofona sahip. Ancak ses kalitesi ve mikrofon performansı Logitech G733 kadar iyi değil.LittleFox yazdı: 20 Haz 2023 22:32 G435 bana hoş geldi hem bütçemin arasında ama 85 desibele kadar çıktığı söyleniyor, bu nedenle mikrofonda dahili olduğu için 100 desibele aşırttığımızda dahili mikrofondan karşıya ses gidiyor gibi sorunlar var diyor bu birazcık beni korkutmuyor değil ve de araştırırken ses kalitesinin ortalama olduğu söyleniyor bütçemi biraz aşırtıp G733'e de gidebilirim. G435 kullananlar bu desibel olayı ile ses kalitesini anlatabilirler mi? Bir de mikrofon ses yansıtıyor mu oyunda falan iken arkadaşlarımıza.
Logitech G733 ise kablosuz ama Bluetooth bağlantısı yok. Ses kalitesi ve mikrofon performansı çok daha iyi. Ayrıca G Hub yazılımı ile sesi kişiselleştirebilirsiniz.
Hangisini tercih edeceğiniz size kalmış ama Logitech G435 daha hafif ve ucuz, Logitech G733 ise daha iyi ses ve mikrofon sunuyor.