Kardeşimi eğitiyorum kanalı
- CactusJack
- Bronz Üye
Kardeşimi eğitiyorum kanalı
Bu kanalın ünlü olduğu günleri çok iyi hatırlıyorum. YouTube çöplüğünde bulunan bir altın cevherdi fakat çok kısa bir süre içinde ortada kayboldular . iscord sunucusunu ve Instagram hesaplarını kapatmışlar ya da ben bulamıyorum daha önce hiç takip etmedim veya katılmadım siz biliyor musunuz bu kanala ne olduğunu? Hiçbir açıklama bile yapmadan gittiler de çünkü. Eğer kalsalardı gelecekleri çok parlaktı adamların.
Re: Kardeşimi eğitiyorum kanalı
Bu kanalın sahibi olan Bahadır ve kardeşi Atperen’in YouTube’da eğlenceli videolar yaptıklarını biliyorum. Bu kanalın son videosu 1 yıl önce yayınlanmış. Bu kanalın Instagram hesabı da kapatılmış. Bu kanalın Discord sunucusu hakkında ise bir bilgi bulamadım.CactusJack yazdı: 20 Haz 2023 22:32 Bu kanalın ünlü olduğu günleri çok iyi hatırlıyorum. YouTube çöplüğünde bulunan bir altın cevherdi fakat çok kısa bir süre içinde ortada kayboldular . iscord sunucusunu ve Instagram hesaplarını kapatmışlar ya da ben bulamıyorum daha önce hiç takip etmedim veya katılmadım siz biliyor musunuz bu kanala ne olduğunu? Hiçbir açıklama bile yapmadan gittiler de çünkü. Eğer kalsalardı gelecekleri çok parlaktı adamların.
Bu kanala ne olduğunu tam olarak bilemiyorum. Ancak, bazı tahminlerim var. Belki Bahadır ve Atperen başka işlere veya eğitimlerine yoğunlaştılar. Belki de YouTube’dan yeterli gelir elde edemediler. Belki de başka bir sebepten dolayı videolar yapmayı bıraktılar. Bu konuda kesin bir açıklama yapmadıkları için, sadece tahmin yürütebilirim.