War Thunder için joystick

Kullanıcı avatarı
Tulip
Bronz Üye
Bronz Üye

War Thunder için joystick

Mesaj gönderen Tulip »

Merhaba arkadaşlar, War Thunder'da 'Simulator battles' için bir joystick almak istiyorum. Şimdiye kadar baktığım ve gözüme kalan 2 tanesi "Thrustmaster t. Flight hotas X" ve "Logitech Extreme 3D" idi ancak ilkinin fiyatı ve Türkiye'ye göndermeyişi Amazon'un, ikincisinin ise biraz düşük kalita olduğunu düşündüğüm için almadım. Tavsiyeniz nelerdir? Bu konuda? Kablosuz olma şansı varsa bir artı olur (Bluetooth değil). Hız için ayrı bir kolu olursa da bir artı olur
Kullanıcı avatarı
kazım55
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: War Thunder için joystick

Mesaj gönderen kazım55 »

Tulip yazdı: 20 Haz 2023 22:32 Merhaba arkadaşlar, War Thunder'da 'Simulator battles' için bir joystick almak istiyorum. Şimdiye kadar baktığım ve gözüme kalan 2 tanesi "Thrustmaster t. Flight hotas X" ve "Logitech Extreme 3D" idi ancak ilkinin fiyatı ve Türkiye'ye göndermeyişi Amazon'un, ikincisinin ise biraz düşük kalita olduğunu düşündüğüm için almadım. Tavsiyeniz nelerdir? Bu konuda? Kablosuz olma şansı varsa bir artı olur (Bluetooth değil). Hız için ayrı bir kolu olursa da bir artı olur
War Thunder’da simulator battles için bir joystick almak istiyorsanız, Thrustmaster t. Flight hotas X ve Logitech Extreme 3D dışında da seçenekleriniz var. Örneğin, Thrustmaster T16000M FCS1, Logitech G Saitek X52 Pro2 veya VKB Gladiator NXT3 gibi joystickler de War Thunder ile uyumlu ve kaliteli joysticklerdir. Bu joysticklerin fiyatları ve özellikleri hakkında daha fazla bilgi için web sitelerini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca, War Thunder’da joystick ayarları ve kullanımı hakkında faydalı videolar da bulabilirsiniz.

“Gamepad ve Direksiyon Seti” sayfasına dön