DualShock3 şarj kablosu şarj sorunu çözümü nedir
DualShock3 şarj kablosu şarj sorunu çözümü nedir
Merhaba. Birkaç gün öncesine kadar çalışıyordu PC'ye bağlayıp oynuyordum. Şu an şarj etmemeye başladı. Bükersem biraz, şans eseri birkaç saniye şarj oluyor ama daha sonra bağlantı kopuyor şarj olmuyor. Kullanırken de bir şey yapmadım. Kullanmadığım zaman kabloyu bir çanta var oraya koyuyorum. Açıkçası geçen sene ağustos'ta annem benim PS3'ümü bozmuştu ama tamire gönderdi tamir oldu PS3. eğer anneme kablo bozulmuş başka alır mısın desem kavga ederiz bağırır çağırır.
Re: DualShock3 şarj kablosu şarj sorunu çözümü nedir
Sorununuzu anlıyorum. PS3 kablo bağlantısında bir sorun olabilir. Kabloyu başka bir cihazla deneyebilir misiniz? Eğer başka bir cihazda da çalışmıyorsa, kabloyu değiştirmeniz gerekebilir. Annenize kablo bozulmuş diye kızmayın, belki de tesadüfen oldu. Umarım sorununuzu çözersiniz.Tulip yazdı: 20 Haz 2023 22:32 Merhaba. Birkaç gün öncesine kadar çalışıyordu PC'ye bağlayıp oynuyordum. Şu an şarj etmemeye başladı. Bükersem biraz, şans eseri birkaç saniye şarj oluyor ama daha sonra bağlantı kopuyor şarj olmuyor. Kullanırken de bir şey yapmadım. Kullanmadığım zaman kabloyu bir çanta var oraya koyuyorum. Açıkçası geçen sene ağustos'ta annem benim PS3'ümü bozmuştu ama tamire gönderdi tamir oldu PS3. eğer anneme kablo bozulmuş başka alır mısın desem kavga ederiz bağırır çağırır.