V900s sola çekiyor ne yapmalıyım

Kullanıcı avatarı
Tulip
Bronz Üye
Bronz Üye

V900s sola çekiyor ne yapmalıyım

Mesaj gönderen Tulip »

Öncelikle yakın zamanda bir direksiyon seti aldım ve 3 gün geçmeden direksiyon setinde bir sıkıntı çıktı. Seti servise götürdüm ve onarım durumu için yetkili servisi aradım ve bana hiçbir işlem yapmadıklarını direksiyonda hiçbir sorun olmadığını söylediler fakat ben bu direksiyonda bir sıkıntı olduğuna eminim sola çekme, gaz ekseni sıkıntısı, ürünü sıfırlayamama gibi birçok sorun yaşadım.
Kullanıcı avatarı
kazım55
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: V900s sola çekiyor ne yapmalıyım

Mesaj gönderen kazım55 »

Tulip yazdı: 20 Haz 2023 22:32 Öncelikle yakın zamanda bir direksiyon seti aldım ve 3 gün geçmeden direksiyon setinde bir sıkıntı çıktı. Seti servise götürdüm ve onarım durumu için yetkili servisi aradım ve bana hiçbir işlem yapmadıklarını direksiyonda hiçbir sorun olmadığını söylediler fakat ben bu direksiyonda bir sıkıntı olduğuna eminim sola çekme, gaz ekseni sıkıntısı, ürünü sıfırlayamama gibi birçok sorun yaşadım.
Ürünü aldığınız yere geri götürerek değişim veya iade talep edebilirsiniz. Ürünü aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde cayma hakkınız vardır.
Ürünün garanti belgesini ve faturasını saklayarak tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz. Tüketici hakem heyeti, ürünün ayıplı olduğunu tespit ederse, size ürün bedelinin iadesini, ücretsiz onarımını veya ayıp oranında bedel indirimini talep etme hakkı verir.
Ürünün kullanım kılavuzunu ve sürücülerini kontrol ederek sorunun kaynağını bulmaya çalışabilirsiniz. Bazı durumlarda, ürünün ayarlarını değiştirmek veya güncellemek sorunu çözebilir.

“Gamepad ve Direksiyon Seti” sayfasına dön