Sıfır G29 almak istiyorum iyi mi

Kullanıcı avatarı
Tulip
Bronz Üye
Bronz Üye

Sıfır G29 almak istiyorum iyi mi

Mesaj gönderen Tulip »

Malum fiyatlar iyice arttı ve daha da artacak gibi duruyor. Sadece G29 10.499TL bandında satılıyor. Bu fiyatlarda almak mantıklı mı yoksa daha iyi alternatifler mevcut mu?
Kullanıcı avatarı
kazım55
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: Sıfır G29 almak istiyorum iyi mi

Mesaj gönderen kazım55 »

Tulip yazdı: 20 Haz 2023 22:32 Malum fiyatlar iyice arttı ve daha da artacak gibi duruyor. Sadece G29 10.499TL bandında satılıyor. Bu fiyatlarda almak mantıklı mı yoksa daha iyi alternatifler mevcut mu?
Logitech G29 Driving Force Direksiyon Seti, PS3, PS4, PS5 ve PC ile uyumlu bir modeldir. USB girişi, çift motorlu güç geri bildirimi, 900 derecelik direksiyon dönüşü, LED gösterge ışıkları, 24 noktalı seçim kadranı ve direksiyondan denetimli vitesler ile dikkat çeker. Direksiyon setinin fiyatı yaklaşık 10 bin TL’dir.
Logitech G29 Driving Force Direksiyon Seti’nin avantajları arasında şunlar sayılabilir: Farklı platformlarda kullanılabilmesi, gerçekçi bir sürüş deneyimi sunması, yüksek kaliteli malzeme ve tasarıma sahip olması, kolay kurulum ve montaj sağlaması, el dikişli deri direksiyon ile konforlu bir tutuş sunması.
Logitech G29 Driving Force Direksiyon Seti’nin dezavantajları arasında şunlar sayılabilir: Pahalı bir model olması, bazı oyunlarda uyumluluk sorunları yaşanması2, vites kutusunun ayrı satılması3, direksiyonun ağır olması.

“Gamepad ve Direksiyon Seti” sayfasına dön