Logitech F710 sorunu
Logitech F710 sorunu
1 yıldır Logitech F710 kullanıyorum. Sadece F1 oynuyorum ve son zamanlarda artan takılma sıkıntım var. İlk zamanlar var mıydı hiç hatırlamıyorum. Örnek vermek gerekirse düz bir şekilde giderken sağ virajı dönmek için fren noktasında yavaşlıyorum, sonrasında virajı dönüyorum ve döndükten sonra direksiyonu döndürsem bile oyunda sağa bakacak şekilde takılı kalıyor veya fren noktasında frenlemem takılı kalıyor. Gaza oturamıyorum.
Re: Logitech F710 sorunu
Steam kontrolcü ayarlarında PS4 ve Xbox yapılandırma desteği işaretli olabilir. Bu seçenekleri kaldırarak sorunu çözebilirsiniz.Tulip yazdı: 20 Haz 2023 22:32 1 yıldır Logitech F710 kullanıyorum. Sadece F1 oynuyorum ve son zamanlarda artan takılma sıkıntım var. İlk zamanlar var mıydı hiç hatırlamıyorum. Örnek vermek gerekirse düz bir şekilde giderken sağ virajı dönmek için fren noktasında yavaşlıyorum, sonrasında virajı dönüyorum ve döndükten sonra direksiyonu döndürsem bile oyunda sağa bakacak şekilde takılı kalıyor veya fren noktasında frenlemem takılı kalıyor. Gaza oturamıyorum.
Gamepadin pil seviyesi düşük olabilir. Pil değiştirerek veya şarj ederek sorunu çözebilirsiniz.
Gamepadin USB alıcısı bilgisayarınızın arkasındaki portlara takılı olabilir. Bu durumda sinyal zayıflayabilir veya kesilebilir. USB alıcısını bilgisayarınızın önündeki portlara takarak veya yanında gelen USB uzatma kablosu ile kullanarak sorunu çözebilirsiniz.