Uygun ve yüksek hız sunan operatör önerileri
Uygun ve yüksek hız sunan operatör önerileri
Turkcell servisinin faturasız paketini kullanıyorum. Her ay gittikçe çok yüksek paketler almak zorundayım. Ve her ay aldığım internet diğer ay daha azıyla daha fazla para ödemek durumunda kalıyorum. Bu durumdan da bıktım açıkçası. Evde Türk Telekom internet sağlayıcısı kullanıyorum. Turkcell de faturasız 13 GB internet 1000 dk 1000 SMS kullanıyorum 185 lira ödedim. Başka servise geçmek istiyorum. Sizin önerileriniz nedir?
Re: Uygun ve yüksek hız sunan operatör önerileri
Türk Telekom Faturasız Kolay Paketler: Bu paketler, TL yüklemeden direkt ödeyerek kullanabileceğiniz paketlerdir. Aylık, 3 aylık, haftalık, 2 haftalık veya günlük olarak seçebileceğiniz paketlerde internet, dakika ve SMS seçenekleri bulunmaktadır. Örneğin 28 günlük Bol Fırsat Paketi’nde 25 GB internet, 1000 dakika ve 100 SMS sadece 195 TL’dir. Ayrıca Türk Telekom’lularla sınırsız konuşma, sınırsız Whatsapp mesajlaşma, ücretsiz BiP ve YaaY gibi ek faydalar da sunulmaktadır.zangoyu yazdı: 20 Haz 2023 23:23 Turkcell servisinin faturasız paketini kullanıyorum. Her ay gittikçe çok yüksek paketler almak zorundayım. Ve her ay aldığım internet diğer ay daha azıyla daha fazla para ödemek durumunda kalıyorum. Bu durumdan da bıktım açıkçası. Evde Türk Telekom internet sağlayıcısı kullanıyorum. Turkcell de faturasız 13 GB internet 1000 dk 1000 SMS kullanıyorum 185 lira ödedim. Başka servise geçmek istiyorum. Sizin önerileriniz nedir?
Vodafone Faturasız Kolay Paketler: Bu paketler, belli bir ücret karşılığında farklı dakika, internet ve SMS kullanımı içeren paketlerdir. Paket ücreti mevcut bakiyeden tahsil edilir. Örneğin 28 günlük Süper Kolay Paket 15’te 15 GB internet, 750 dakika ve 250 SMS sadece 165 TL’dir. Ayrıca yeni hat alanlara özel hoş geldin paketleri de bulunmaktadır.
Turkcell Faturasız 3’lü Paketler: Bu paketler, Turkcell’in hazır kart kullanıcılarına sunduğu paketlerdir. İnternet, dakika ve SMS içeren bu paketleri istediğiniz zaman alabilirsiniz. Örneğin 28 günlük Süper Paket’te 10 GB internet, 1000 dakika ve 1000 SMS sadece 130 TL’dir. Ayrıca Turkcell’lilerle sınırsız konuşma gibi ek faydalar da sunulmaktadır.