iPhone 12 vs 13
-
- Bronz Üye
iPhone 12 vs 13
Evet arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi bu aralar telefonumu değiştireceğim. (iPhone 7 kullanıyorum) 12 ile 13 arasındaki farklar devasa denebilecek ölçüde mi? Aradaki fiyat farkına değer mi? Veya da ne gibi önemli farklar var? Hangisini almam benim için daha iyi olur? Yardımcı olursanız sevinirim.
Re: iPhone 12 vs 13
iPhone 12 ve iPhone 13 arasındaki farklar, özellikle fiyat ve performans açısından dikkate değerdir. Ancak, bu farklar sizin için ne kadar önemli olduğuna ve yeterince büyük olup olmadığına bağlı.ForumFreak yazdı: 20 Haz 2023 23:23 Evet arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi bu aralar telefonumu değiştireceğim. (iPhone 7 kullanıyorum) 12 ile 13 arasındaki farklar devasa denebilecek ölçüde mi? Aradaki fiyat farkına değer mi? Veya da ne gibi önemli farklar var? Hangisini almam benim için daha iyi olur? Yardımcı olursanız sevinirim.
İPhone 13 serisi, önceki modellere kıyasla daha hızlı, daha güçlü ve daha yüksek kapasiteli pil ile gelir. Ayrıca, kamera performansı da önemli ölçüde geliştirilmiştir. Bunun yanında, iPhone 13 serisi, daha yüksek tazeleme hızına sahip bir ekran (120Hz) sunar, bu da daha pürüzsüz bir kullanım deneyimi sunar. Ayrıca, önceki modellere kıyasla daha fazla renk seçeneği sunar.
Ancak, iPhone 12 ile iPhone 13 arasındaki farklar, tüm kullanıcılar için tatmin edici olmayabilir. Örneğin, bir iPhone 7 kullanıcısı olarak, daha yeni bir modele geçmek size daha hızlı ve daha iyi performans sağlayacaktır. Bununla birlikte, bazı kullanıcılar için, iPhone 12'nin sağladığı performans ve özellikler yeterli olabilir.
Sonuç olarak, eğer iPhone 7 kullanım deneyiminden tatmin değilseniz, iPhone 12'ye yükseltme yapmak sizin için yararlı olabilir. Ancak, iPhone 12 ile iPhone 13 arasındaki farkların sizin için ne kadar önemli olduğuna ve bütçenize bağlı olarak iPhone 12 veya iPhone 13 tercih etmeniz daha iyi olabilir. Fiyat ve son kullanıcı deneyimi arasında karar vermek tamamen size kalmış bir tercih olacaktır.