Redmi Note 10 Pro almak

Her bütçeye uygun cep telefonu tavsiyeleri.
ForumFreak
Bronz Üye
Bronz Üye

Redmi Note 10 Pro almak

Mesaj gönderen ForumFreak »

Forumlarda gezindiğim ve gördüğüm sürece Redmi telefonun yazılımsal olarak sıkıntılı olduğunu ve reklam çıkartıp ileride donma kasmaya vs sebep oldugunu gordum. Ayrıca arayüzde kastığını söyleyenler de var. Dayım ve halam Redmi kullanıcısı açıkçası bizim aile Xiaomi markasını seviyor gibi babam MI6 kullanıyor gayet sevmiştim kullandıgım oldu halam ve dayım Redmi marka telefon kullanıyorlar ve onların telefonlarını bizzat incelediğimde reklam veya donma kasma göremedim.
Kullanıcı avatarı
mavi
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: Redmi Note 10 Pro almak

Mesaj gönderen mavi »

ForumFreak yazdı: 20 Haz 2023 23:23 Forumlarda gezindiğim ve gördüğüm sürece Redmi telefonun yazılımsal olarak sıkıntılı olduğunu ve reklam çıkartıp ileride donma kasmaya vs sebep oldugunu gordum. Ayrıca arayüzde kastığını söyleyenler de var. Dayım ve halam Redmi kullanıcısı açıkçası bizim aile Xiaomi markasını seviyor gibi babam MI6 kullanıyor gayet sevmiştim kullandıgım oldu halam ve dayım Redmi marka telefon kullanıyorlar ve onların telefonlarını bizzat incelediğimde reklam veya donma kasma göremedim.
Redmi Note 10 Pro, 6.67 inçlik AMOLED ekranı, 120Hz ekran yenileme hızı, 8 GB RAM, 128 GB hafıza, 5020 mAh batarya ve 33W hızlı şarj özellikleri ile dikkat çeken bir modeldir. Arka kamerası 108 MP + 8 MP + 5 MP + 2 MP çözünürlüğünde ve ön kamerası 16 MP çözünürlüğündedir. Telefonun fiyatı yaklaşık 4 bin TL’dir.
Redmi Note 10 Pro’nun avantajları arasında şunlar sayılabilir: Canlı ve akıcı bir ekran deneyimi sunması, yüksek performanslı bir işlemciye sahip olması, geniş depolama alanı sunması, uzun süre dayanan ve hızlı şarj olan bir bataryaya sahip olması, yüksek çözünürlüklü fotoğraf ve video çekebilmesi.
Redmi Note 10 Pro’nun dezavantajları arasında şunlar sayılabilir: Ağır ve kalın bir tasarıma sahip olması, suya ve toza dayanıklı olmaması, kablosuz şarj desteği sunmaması, stereo hoparlör kalitesinin düşük olması, yazılım güncellemelerinin yavaş ve sıkıntılı olması.

“Telefon Tavsiyeleri” sayfasına dön