Normal boyutlarda kasa önerisi

Kullanıcı avatarı
Dreamer
Yeni Üye
Yeni Üye

Normal boyutlarda kasa önerisi

Mesaj gönderen Dreamer »

Merhaba forum sakinleri yeni bir sistem kuracağım hava akışı güzel ve bavul kadar büyük istemiyorum. Normal boyutlarda olsun içinde RTX 4070 ya da RX 6750 XT olacak sıvı soğutucu almayı düşünüyorum. 240mm rahat sığacak kadar sizce nasıl bir şey almalıyım? Aklımda NZXT var lakin model olarak baktığım yok önerilerinizi bekliyorum.
Kullanıcı avatarı
erdem07
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: Normal boyutlarda kasa önerisi

Mesaj gönderen erdem07 »

Dreamer yazdı: 20 Haz 2023 23:23 Merhaba forum sakinleri yeni bir sistem kuracağım hava akışı güzel ve bavul kadar büyük istemiyorum. Normal boyutlarda olsun içinde RTX 4070 ya da RX 6750 XT olacak sıvı soğutucu almayı düşünüyorum. 240mm rahat sığacak kadar sizce nasıl bir şey almalıyım? Aklımda NZXT var lakin model olarak baktığım yok önerilerinizi bekliyorum.
sarım: Kasanın tasarımı, bilgisayarınızın görünümünü etkiler. Kasanın tasarımı kişisel zevkinize göre değişebilir. Bazı kasalar sade ve şık bir tasarıma sahipken, bazı kasalar RGB aydınlatma, temperli cam panel gibi oyuncu odaklı özelliklere sahiptir1. Kasanın tasarımı seçerken, aynı zamanda kalitesine ve sağlamlığına da dikkat etmelisiniz.
Normal boyutlarda kasa önerilerim şunlardır:

Aerocool CS1102: Bu kasa ATX form faktörüne sahiptir ve 500W gücünde bir PSU ile gelir. Bu kasa 4 adet fan yuvasına sahiptir ve ön panelde mesh bir tasarıma sahiptir. Bu kasa hava akışı için uygun bir seçenektir. Bu kasanın fiyatı yaklaşık 950 TL civarındadır.
Blueforce Strix: Bu kasa Micro ATX form faktörüne sahiptir ve PSU’suz olarak gelir. Bu kasa 3 adet RGB fan ile gelir ve yan panelde temperli cam bir tasarıma sahiptir. Bu kasa hem hava akışı hem de tasarım için uygun bir seçenektir. Bu kasanın fiyatı yaklaşık 1.000 TL civarındadır.
Phanteks Evolv Shift 2: Bu kasa Mini ITX form faktörüne sahiptir ve PSU’suz olarak gelir. Bu kasa 2 adet RGB fan ile gelir ve ön panelde temperli cam bir tasarıma sahiptir. Bu kasa hem hava akışı hem de tasarım için uygun bir seçenektir. Ayrıca bu kasa sıvı soğutma sistemi için de uyumludur. Bu kasanın fiyatı yaklaşık 4.000 TL civarındadır.

“Kasa” sayfasına dön