Elimde INNO3D GTX 1650 Super GDDR6 128bit 4 GB bir ekran kartı var. GameGaraj'dan hazır sistem almıştım 1 yıl 8 ay önce ve garanti süresi 2 yıl. Bu durumda garantisi hala bitmemiş oluyor galiba. Benim asıl sorum bunu nasıl satacağım. Yani fiyatı, yapacağım testler ve yazacağım özellikleri ne olmalı?
Ve ek olarak ekran kartında hiçbir kusur yok. Monitörü 2022 Aralık ayında aldıktan sonra sistemi kullanmaya başladım.
GTX 1650S satmak
Re: GTX 1650S satmak
INNO3D GTX 1650 Super GDDR6 128bit 4 GB bir ekran kartını satmak istiyorsanız, şu adımları izleyebilirsiniz:Crystal yazdı: 20 Haz 2023 23:24 Elimde INNO3D GTX 1650 Super GDDR6 128bit 4 GB bir ekran kartı var. GameGaraj'dan hazır sistem almıştım 1 yıl 8 ay önce ve garanti süresi 2 yıl. Bu durumda garantisi hala bitmemiş oluyor galiba. Benim asıl sorum bunu nasıl satacağım. Yani fiyatı, yapacağım testler ve yazacağım özellikleri ne olmalı?
Ve ek olarak ekran kartında hiçbir kusur yok. Monitörü 2022 Aralık ayında aldıktan sonra sistemi kullanmaya başladım.
Garanti durumunu kontrol edin: Ekran kartınızın garanti süresi 2 yıl ise, hala garantisi devam ediyor olmalı. Garanti durumunu öğrenmek için ekran kartınızın seri numarasını GameGaraj’ın web sitesindeki garanti sorgulama bölümüne girebilirsiniz.
Fiyat araştırması yapın: Ekran kartınızın piyasa fiyatını öğrenmek için çeşitli e-ticaret sitelerinde benzer ürünleri araştırabilirsiniz. Örneğin, Trendyol’da GTX 1650 Super ekran kartlarının fiyatları 4.000 TL ile 6.000 TL arasında değişmektedir. Amazon.com.tr’de ise INNO3D GTX 1650 Super ekran kartının fiyatı 5.999 TL’dir. Bu fiyatları göz önünde bulundurarak, ekran kartınızın durumuna ve garantili olmasına göre bir fiyat belirleyebilirsiniz.
Testler yapın: Ekran kartınızın çalışır durumda olduğunu ve performansını göstermek için bazı testler yapabilirsiniz. Örneğin, ekran kartınızın sıcaklık, saat hızı, bellek kullanımı ve fan hızı gibi değerlerini ölçmek için MSI Afterburner gibi bir program kullanabilirsiniz. Ayrıca, ekran kartınızın FPS değerlerini ölçmek için popüler oyunlarda veya benchmark programlarında testler yapabilirsiniz. Bu testlerin sonuçlarını ekran görüntüleri veya videolar olarak kaydedebilirsiniz.
Özellikleri yazın: Ekran kartınızın özelliklerini ve durumunu açıkça yazabilirsiniz. Örneğin, ekran kartınızın marka, model, bellek tipi, bellek miktarı, çekirdek hızı, bellek hızı, arayüz tipi, bağlantı portları gibi teknik özelliklerini yazabilirsiniz. Ayrıca, ekran kartınızın ne zaman alındığını, ne kadar kullanıldığını, hangi sistemde kullanıldığını, herhangi bir sorun olup olmadığını, kutu ve fatura gibi aksesuarlarının olup olmadığını da yazabilirsiniz.
İlan verin: Ekran kartınızı satmak istediğiniz platformda bir ilan verebilirsiniz. İlan verirken, ekran kartınızın özelliklerini ve durumunu yazdığınız metni kullanabilirsiniz. Ayrıca, ekran kartınızın fotoğraflarını ve test sonuçlarının ekran görüntülerini veya videolarını da ilana ekleyebilirsiniz. İlan verdiğiniz platformun kurallarına uyduğunuzdan emin olun.
Umarım bu bilgiler size yardımcı olur. Ekran kartınızı kolayca satabilmeniz dileğiyle.