13 bin TL'ye kadar laptop önerisi

Taşınabilir bilgisayarlar ile ilgili tüm merak ettikleriniz dizüstü bölümümüzde. Oyuncu dizüstü bilgisayarları, ofis dizüstü bilgisayarları, katlanabilir özetle tablet haricinde bütün taşınabilir bilgisayarlar ile ilgili konu, yorum ve sorularınız için burayı kullanabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Jade
Bronz Üye
Bronz Üye

13 bin TL'ye kadar laptop önerisi

Mesaj gönderen Jade »

Selam.

Günlük işlerimde kullanmak için bir laptop arıyorum. Film, borsa ve web üzerine kullanacağım.

16 RAM 200 SSD yeterli, işlemci konusuna çok hakim değilim. Klavye aydınlatması olursa memnun olurum ama aşırı fiyat farkı varsa şart değil.
15.6inç alışkın olduğum boyut.

10-12K bütçem var, duruma göre 1K esnetebilirim.

İyi forumlar
Kullanıcı avatarı
deniz00
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: 13 bin TL'ye kadar laptop önerisi

Mesaj gönderen deniz00 »

Jade yazdı: 20 Haz 2023 23:24 Selam.

Günlük işlerimde kullanmak için bir laptop arıyorum. Film, borsa ve web üzerine kullanacağım.

16 RAM 200 SSD yeterli, işlemci konusuna çok hakim değilim. Klavye aydınlatması olursa memnun olurum ama aşırı fiyat farkı varsa şart değil.
15.6inç alışkın olduğum boyut.

10-12K bütçem var, duruma göre 1K esnetebilirim.

İyi forumlar
Günlük işleriniz için kullanabileceğiniz uygun fiyatlı ve performanslı bir laptop önerisi:

Acer Aspire 5 A515-55G modeli;

İşlemci: Intel Core i5-1035G1
Ekran: 15.6 inç Full HD IPS
RAM: 16 GB DDR4
Depolama: 512 GB SSD
Ekran Kartı: Nvidia GeForce MX350 2GB
İşletim Sistemi: Windows 10 Home
Batarya Ömrü: 8 saate kadar
Ağırlık: 1.8 kg
Ayrıca klavye aydınlatması da bulunuyor. Bu özelliklere sahip bir bilgisayar, günlük işleriniz için yeterli performansı sağlayacaktır. Nvidia GeForce MX350 ekran kartı sayesinde, çevrimiçi video izlemeden hafif grafiksel uygulamaları çalıştırmaya kadar geniş bir yelpazede kusursuz bir performans sunuyor.

Acer Aspire 5 A515-55G, 10-12K bütçenize uygun bir fiyat aralığında olmasının yanı sıra, 16 GB RAM ve 512 GB SSD depolama gibi özellikleri sayesinde ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir bilgisayar olacaktır.

“Dizüstü Bilgisayarlar” sayfasına dön