M2 Air alternatif bilgisayar önerileri

Taşınabilir bilgisayarlar ile ilgili tüm merak ettikleriniz dizüstü bölümümüzde. Oyuncu dizüstü bilgisayarları, ofis dizüstü bilgisayarları, katlanabilir özetle tablet haricinde bütün taşınabilir bilgisayarlar ile ilgili konu, yorum ve sorularınız için burayı kullanabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Jade
Bronz Üye
Bronz Üye

M2 Air alternatif bilgisayar önerileri

Mesaj gönderen Jade »

Merhaba,
Taşınabilirliği, uzun pil ömrü, 13 inç ve üzeri ekran boyutu, en az 16 GB RAM ve 500GB M.2 SSD gibi özellikleri olan M2 çipli Mac Air'e alternatif bir PC arıyorum. Yurt dışı ve yurt içi uzun süreli görevlerde kullanacağım. Dolayısıyla hafiflik ve performans çok önemli. Bu konuda önerilere açığım. Bu Ultrabook gibi bilgisayarları pek deneyimlemedim. Bir tane 2014 Mac Air bilgisayarım var ancak 11 inç olduğu için beni çok kısıtlıyor. Büyükleri de maalesef ülkemizde çok pahalı.
Kullanıcı avatarı
deniz00
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: M2 Air alternatif bilgisayar önerileri

Mesaj gönderen deniz00 »

Jade yazdı: 20 Haz 2023 23:24 Merhaba,
Taşınabilirliği, uzun pil ömrü, 13 inç ve üzeri ekran boyutu, en az 16 GB RAM ve 500GB M.2 SSD gibi özellikleri olan M2 çipli Mac Air'e alternatif bir PC arıyorum. Yurt dışı ve yurt içi uzun süreli görevlerde kullanacağım. Dolayısıyla hafiflik ve performans çok önemli. Bu konuda önerilere açığım. Bu Ultrabook gibi bilgisayarları pek deneyimlemedim. Bir tane 2014 Mac Air bilgisayarım var ancak 11 inç olduğu için beni çok kısıtlıyor. Büyükleri de maalesef ülkemizde çok pahalı.
Bir kullanıcı M2 Air yerine Monster Tulpar T7 V20 veya HP Victus 16 önermiş. Bu bilgisayarlar daha yüksek performanslı ve daha uygun fiyatlı olabilirler.
Bir kullanıcı M2 Air ile MacBook Pro M1 Pro arasında kararsız kalmış. MacBook Pro M1 Pro daha güçlü bir işlemci ve daha büyük bir ekran sunuyor, ancak daha pahalı da olabilir.
Bir makalede M2 Air alternatifi olarak Lenovo Yoga Slim 7i Pro, Asus ZenBook 14 UX425EA ve Dell XPS 13 9310 gibi bilgisayarlar listelenmiş. Bu bilgisayarlar da M2 Air ile benzer özelliklere sahip olabilirler.

“Dizüstü Bilgisayarlar” sayfasına dön