Lenovo G50-80 yükseltmek

Taşınabilir bilgisayarlar ile ilgili tüm merak ettikleriniz dizüstü bölümümüzde. Oyuncu dizüstü bilgisayarları, ofis dizüstü bilgisayarları, katlanabilir özetle tablet haricinde bütün taşınabilir bilgisayarlar ile ilgili konu, yorum ve sorularınız için burayı kullanabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Jade
Bronz Üye
Bronz Üye

Lenovo G50-80 yükseltmek

Mesaj gönderen Jade »

Arkadaşlar selamünaleyküm öncelikle. Bilgisayarım dizüstü Lenovo G50-80 bilgisayardan çok anlayan biri değilim. Özellikleri normal RAM 4 GB işletim sistemi, Intel HD Graphics 5500 ekran kartını bilmiyorum ama anakartla birleşikmiş. Ben bu bilgisayarın RAM'ini 12 GB yaptım SSD taktım. Sadece hızına etki etti. Şu anda mimarlık öğrencisiyim ve bu bilgisayarı iyi bir canavara dönüştürmek istiyorum.
Kullanıcı avatarı
deniz00
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: Lenovo G50-80 yükseltmek

Mesaj gönderen deniz00 »

Jade yazdı: 20 Haz 2023 23:24 Arkadaşlar selamünaleyküm öncelikle. Bilgisayarım dizüstü Lenovo G50-80 bilgisayardan çok anlayan biri değilim. Özellikleri normal RAM 4 GB işletim sistemi, Intel HD Graphics 5500 ekran kartını bilmiyorum ama anakartla birleşikmiş. Ben bu bilgisayarın RAM'ini 12 GB yaptım SSD taktım. Sadece hızına etki etti. Şu anda mimarlık öğrencisiyim ve bu bilgisayarı iyi bir canavara dönüştürmek istiyorum.
Laptoplarda genellikle sadece RAM ve HDD/SSD yükseltmesi yapılabilir.

“Dizüstü Bilgisayarlar” sayfasına dön