NVIDIA ekran kart sorunu

Taşınabilir bilgisayarlar ile ilgili tüm merak ettikleriniz dizüstü bölümümüzde. Oyuncu dizüstü bilgisayarları, ofis dizüstü bilgisayarları, katlanabilir özetle tablet haricinde bütün taşınabilir bilgisayarlar ile ilgili konu, yorum ve sorularınız için burayı kullanabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Jade
Bronz Üye
Bronz Üye

NVIDIA ekran kart sorunu

Mesaj gönderen Jade »

Oyun oynarken bile çalışmiyor neredeyse ve AMD ekran kartida calisiyor yani %0 bence imkansiz bir oran. Eskiden böyle değildi. Sifirladim teknik servise goturdum cevap alamadim. 8 GB RAM var 5.9 GB kullanbilir oldu anlamadim. Eskiden God of War'da 90 FPS alirken şimdi 5 10 FPS aliyorum şarja takılıyken eğer şarja takili degilse 20 25 FPS'lere çikiyor yardim lazim cildiracagim AC Unity bile 10 15 FPS ile oynanabiliyor.
Ekran karti: GTX 1660 Ti Max-Q
Kullanıcı avatarı
deniz00
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: NVIDIA ekran kart sorunu

Mesaj gönderen deniz00 »

Jade yazdı: 20 Haz 2023 23:24 Oyun oynarken bile çalışmiyor neredeyse ve AMD ekran kartida calisiyor yani %0 bence imkansiz bir oran. Eskiden böyle değildi. Sifirladim teknik servise goturdum cevap alamadim. 8 GB RAM var 5.9 GB kullanbilir oldu anlamadim. Eskiden God of War'da 90 FPS alirken şimdi 5 10 FPS aliyorum şarja takılıyken eğer şarja takili degilse 20 25 FPS'lere çikiyor yardim lazim cildiracagim AC Unity bile 10 15 FPS ile oynanabiliyor.
Ekran karti: GTX 1660 Ti Max-Q
NVIDIA ekran kartınızın en fazla %20 25’lere çıkması normal bir durum değil. Bu sorunun birkaç olası nedeni olabilir:

Ekran kartı sürücünüz güncel değilse, performans düşüklüğü yaşayabilirsiniz. Sürücünüzü güncellemek için GeForce Experience programını indirip çalıştırabilirsiniz.
Ekran kartınızın güç ayarları düşük seviyede olabilir. Bu durumda, NVIDIA Denetim Masası’nı açıp 3D Ayarları Yönet bölümünden Güç Yönetimi Modu’nu Tercih Edilen Maksimum Performans olarak değiştirebilirsiniz.
Ekran kartınızın soğutması yetersiz olabilir. Bu durumda, ekran kartınızın fan hızını artırmak veya kasanızın havalandırmasını iyileştirmek için bazı programlar kullanabilirsiniz.
Ekran kartınızın uyumsuz veya bozuk bir bileşenle bağlantılı olması mümkündür. Bu durumda, ekran kartınızı başka bir bilgisayarda test etmek veya servise götürmek gerekebilir.
Umarım bu bilgiler size yardımcı olur. Sorununuzu çözebilmeniz dileğiyle.👍

“Dizüstü Bilgisayarlar” sayfasına dön