Frisby FGP-3810b PC'ye bağlama
Frisby FGP-3810b PC'ye bağlama
Frisby FGP-3810b PS4 kablosuz gamepad aldım. Maalesef kerizlik yapıp PC'ye uygun olup olmadığını kontrol etmedim. Ürünü çok uygun fiyata aldığım için iade etmeyi düşünüyorum. Kolu PC'ye bağlamanın bir yolu var mıdır? Kablosuz sorunsuz çalışıyor.
Re: Frisby FGP-3810b PC'ye bağlama
Bu gamepad PS4 için tasarlanmış bir model olduğu için PC ile uyumlu olmayabilir1. Ancak yine de şu adımları deneyerek sorunu çözmeye çalışabilirsiniz:Tulip yazdı: 20 Haz 2023 23:24 Frisby FGP-3810b PS4 kablosuz gamepad aldım. Maalesef kerizlik yapıp PC'ye uygun olup olmadığını kontrol etmedim. Ürünü çok uygun fiyata aldığım için iade etmeyi düşünüyorum. Kolu PC'ye bağlamanın bir yolu var mıdır? Kablosuz sorunsuz çalışıyor.
Gamepad’in şarjlı olduğundan emin olun. Gamepad’in yanındaki LED ışığı kırmızı yanıyorsa şarj edin.
Gamepad’i USB kablosu ile PC’ye bağlayın. Gamepad’in yanındaki LED ışığı mavi yanmaya başlayacaktır.
PC’nizde Aygıt Yöneticisi’ni açın ve Bluetooth ve diğer aygıtlar bölümüne tıklayın. Burada gamepad’i görebilirsiniz.
Eğer gamepad’i göremiyorsanız, PC’nize Frisby’nin resmi sitesinden gamepad’in sürücüsünü indirin ve kurun. Sonra gamepad’i tekrar bağlayın ve Aygıt Yöneticisi’nde görünüp görünmediğini kontrol edin.
Eğer gamepad’i görebiliyorsanız, oyun ayarlarınızdan gamepad’i seçin ve tuş atamalarını yapın. Bazı oyunlar otomatik olarak gamepad’i tanıyabilir, bazıları ise manuel olarak ayarlanması gerekebilir.
Bu adımları uyguladıktan sonra Frisby FGP-3810b PC’ye bağlayamıyorum sorununu çözmüş olmalısınız. Eğer sorun devam ederse, gamepad’in bozuk olabileceğini veya PC’nizin uyumlu olmadığını düşünebilirsiniz. Bu durumda iade veya değişim yapmanız gerekebilir.