Xbox One S Uyumlu Kol Önerileri

Kullanıcı avatarı
Tulip
Bronz Üye
Bronz Üye

Xbox One S Uyumlu Kol Önerileri

Mesaj gönderen Tulip »

Arkadaşlar merhaba. Halihazırda bir tane orijinal kollu Xbox One S sahibiyim. Malum arkadaş vs gelince FIFA, PES oynayabilmek için 2. Kolu aramaya başladım. Orijinal kolların fiyatları uçuk olduğu için Xbox One S'e uyumlu, FIFA, PES gibi oyunları oynarken joystick'in kullanımında sıkıntı yaratmayacak (bazı replika kollarda joystick çapraz konumda olduğunda FIFA gibi oyunlar algılamıyormuş) bir 2. Kol arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Bütçe: 500-700TL'ye kadar.
Sude Karataş
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: Xbox One S Uyumlu Kol Önerileri

Mesaj gönderen Sude Karataş »

Tulip yazdı: 20 Haz 2023 23:24 Arkadaşlar merhaba. Halihazırda bir tane orijinal kollu Xbox One S sahibiyim. Malum arkadaş vs gelince FIFA, PES oynayabilmek için 2. Kolu aramaya başladım. Orijinal kolların fiyatları uçuk olduğu için Xbox One S'e uyumlu, FIFA, PES gibi oyunları oynarken joystick'in kullanımında sıkıntı yaratmayacak (bazı replika kollarda joystick çapraz konumda olduğunda FIFA gibi oyunlar algılamıyormuş) bir 2. Kol arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Bütçe: 500-700TL'ye kadar.
Microsoft Xbox One Wireless Oyun Kolu: Bu model, Xbox One S konsolunun orijinal koludur. Kablosuz olması, kaliteli olması ve rahat tutulması ile öne çıkar.
CRKTEKNOLOJİ Xbox One S X Pc Kablolu Oyun Kolu: Bu model, kablolu bir koldur. PC ile de çalışması, uygun fiyatlı olması ve iyi performans göstermesi ile beğenilir.
CRKTEKNOLOJİ Xbox One S/x/ Ps3 Ve Pc Uyumlu Kablosuz Wirelles Joystick Kol: Bu model, kablosuz bir koldur. PS3 ve PC ile de uyumlu olması, uygun fiyatlı olması ve iyi performans göstermesi ile ilgi görür.
8BitDo: Bu model, PS tasarımlı bir koldur. Microsoft lisanslıdır ve Xbox One S ile tam uyumludur. Kablosuz olması, kaliteli olması ve rahat tutulması ile dikkat çeker.
GameSir G7: Bu model, Microsoft lisanslı olmayan ama uyumlu olan bir koldur. Kablosuz olması, iyi performans göstermesi ve uygun fiyatlı olması ile öne çıkar.

“Gamepad ve Direksiyon Seti” sayfasına dön