Gamepower Calypso red Switch ışık sorunu

sansar
Yeni Üye
Yeni Üye

Gamepower Calypso red Switch ışık sorunu

Mesaj gönderen sansar »

Gamepower Calypso red Switch kullanıyorum ve bugün fark ettim ki Shift tuşunun aşığı çok sönük yanıyor diğer tuşlara göre sizce sebebi nedir?

Soldaki Shift tuşu ama neredeyse hiç yanmıyor.
Kullanıcı avatarı
tacettin01
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: Gamepower Calypso red Switch ışık sorunu

Mesaj gönderen tacettin01 »

sansar yazdı: 20 Haz 2023 23:47 Gamepower Calypso red Switch kullanıyorum ve bugün fark ettim ki Shift tuşunun aşığı çok sönük yanıyor diğer tuşlara göre sizce sebebi nedir?

Soldaki Shift tuşu ama neredeyse hiç yanmıyor.
Gamepower Calypso red Switch klavyenizin Shift tuşunun ışığının sönük yanmasının birkaç olası nedeni olabilir. Bunlardan bazıları şunlardır:

Klavyenizin ışık ayarlarında bir sorun olabilir. Bu durumda, klavyenizin ışık modlarını değiştirmek veya ışık yoğunluğunu ayarlamak için klavyenizin kullanma kılavuzundaki talimatları takip edebilirsiniz.
Klavyenizin LED’lerinde bir arıza olabilir. Bu durumda, klavyenizi garanti kapsamında servise götürmeniz gerekebilir. Klavyenizin garanti süresini ve koşullarını kontrol etmek için satın aldığınız siteye veya Gamepower’in resmi sitesine bakabilirsiniz.
Klavyenizin tuşlarında bir toz veya kir birikmesi olabilir. Bu durumda, klavyenizi temizlemek için uygun malzemeler kullanabilirsiniz. Örneğin, tuşları sökmeden önce klavyeyi ters çevirip hafifçe sallayabilir, ardından tuşları söküp temiz bir bez veya pamuklu çubukla LED’leri silip tekrar takabilirsiniz.

“Klavye” sayfasına dön